při jízdě chrčí levý kolo
při jízdě chrčí levý kolo
Při průjezdu pravou zatáčkou vydává divný zvuky levý přední kolo. Nevíte někdo čím to může být? Nejsou to pneu, nejsou to brzdy (nové). Mám tam ale pružiny -60 nebo aj víc. (Přesně nevím, já to tak už koupil) Dík za rady.
Jojo, může to někde drhnout, jenže když to zvedneš tak to drhout může přestat, že... Ale zkusil bych to. Taky bych mrknul, jestli někde není odřený blatník nebo něco o co by to drhnout mohlo.
A konečně ta horší varianta je, že je špatné ložisko. To by se zhoršovalo, a ten zvuk bys po čase slyšel i když nebudeš zatáčet. Po nějakým dalším čase by to dosáhlo takový hladiny, že budeš mít pocit že sedíš v letadle který se každou chvíli vznese do vzduchu...
A konečně ta horší varianta je, že je špatné ložisko. To by se zhoršovalo, a ten zvuk bys po čase slyšel i když nebudeš zatáčet. Po nějakým dalším čase by to dosáhlo takový hladiny, že budeš mít pocit že sedíš v letadle který se každou chvíli vznese do vzduchu...
Joj kluci, dík za rady. Hned jsem o něco chytřejší. Kolo určitě nikde o nic nedrhne, takže to asi bude to ložisko.
.Hmm. Ještě jsem nad tím tak uvažoval a napadla mě špatná pružina (třeba prasklá, kousíček chybí,na světlé výšce to není poznat, v tom místě kde to má dosedat to dosedá špatně, při průjezdu pravou točkou je na levé kolo vyvíjena větší zátěž a hle: ono to chrčí.) Ale to je jen taková domněnka, třeba blbost. Zítra se na to pořádně mrknu a vygómu to. Zatím 

v poho, nějak mi taky hučí na pod autě a řešit se mi to moc nechcesloukamartin píše:Mazety píše:tos to řešil půl roku?sloukamartin píše:Tak to bylo ložiskoNé, ale prděl jsem na to. Spravoval jsem to až teď.

EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
No vidis, kdybys jezdil lustenice a sosnu, tak treba ani nedojedes domu, jako ja..nedriv to drcelo trochu do pravy zataky-lustenice-chrci na obe strany-sosna-jizda domu po dalnici uz to rve i rovne a najednou se zasekne kolo.
max.vykyv kola a drel mi brzdic o skoronovej kotouc 

B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...