daval se prosim nekde do cesty vzduchu, ktery jde do kabiny nejaky filtr?
vcera jsem jel lesem a schytal jsem hrst nejakych semen (briza) pres vetraci mrizky .. bylo to neprijemne a v aute mam ted docela binec

diky
petr
No co byMax-Max píše:Profesorre, co jako sledujes?![]()
![]()
jestli mas ten filtr zasranej melo by ti foukat slabe topeni a jestli ho tam mas puvodni asi se po vymene budes divit jak ten vetrak silne foukaJirka325 píše:No co byptam se a zkousim, jestli se na foru neco dozvim....a je to neuveritelne, ale dozvedel jsem se (Maranelo&pkot - dik)
S Francisem jsme se totiz dohadovali, jestli ma E30 kabinovej filtr a udajne nema.
V ETK je, i kdyz je to tam popsano trochu divne, ze jsem to pochopil tak, ze ho ma jen kanadska verze bez klimy.
Pri stourani v aute jsem na nej nikde nenarazil a zrovna v tech mistech jsem taky resil nejaky veci...tak se tam nekdy prilezitostne budu muset podivat
A kdyz ho najdu, tak potupne budu muset do autecu, neb bude urcite vypadat zbedovane a zadnej alternativni vyrobce ho nedela
Jo, tuhle promenu znam velmi dobre z mondeaMaranelo píše:jestli mas ten filtr zasranej melo by ti foukat slabe topeni a jestli ho tam mas puvodni asi se po vymene budes divit jak ten vetrak silne foukatakze bacha at te to neskalpuje
![]()
no take je mozny ze se mejlim ale u mercedesa mi to skoro nefoukalo a u koktavky taky a po zandani new filtriku uragan
![]()
Samozrejme jsem se dival i na obecnou 325 coupe bez blizsiho upresneni a vypadlo na me jen to "air conditioning system = NO" coz i tak chapu, jako ze to plati pro vozidla bez klimy....ale to je jedno....zkratka uvidi se.Jirka325 píše:PS nesmis porad koukat jen na americky verze ja ho mam v ETK uplne normalne a neni tam rozliseno pro jakou verzi nebo oblast
Nekde jsem pri patrani po manualu k radiu narazil na soupis priplatkove vybavy vcetne originalnich kodu jednotlivych prvku, tak jako vyjizdeji z ASAPu. Akorat to bylo tusim ve chrochtanstine (nemcine) takze jsem si moc nepocet....tak nekdo nemecky mluvici muze zapatratMax-Max píše:Priplatkova vybava?