Příchytky M-technic II
Příchytky M-technic II
Přiznám se, jsem línej to hledat v ETK. Existuje celá sada příchytek na spoilery M-technic II? A jaký má kdyžtak číslo a kolik to koštuje? Moc díky.
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Je jich docela dost a dají se koupit pouze kusově. Sada je pouze i s plastama. Ve předu jsou jiný náfuky na brzdy a držáky nárazníku.
Jen přední náfuky na brzdy stojí skoro 1000,- CZK a komplet příchytky bez redukce tažného oka na zadní nárazník cca 1500,- CZK. To nepočítám lepidlo na plasty a jiný blbosti jako jsou šablony pro přesné navrtání děr na příchytky.

Jen přední náfuky na brzdy stojí skoro 1000,- CZK a komplet příchytky bez redukce tažného oka na zadní nárazník cca 1500,- CZK. To nepočítám lepidlo na plasty a jiný blbosti jako jsou šablony pro přesné navrtání děr na příchytky.

Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
Jo to je to jediný co taky nemám. Mám sice něco podobnýho, ale originál by mi taky nevadil.Hanis píše:No a málem bych zapoměl křídlo (kdyby někdo měl pořád scháním)

E30 340ic V8 6q- EX

Tak tohle mě akorát usvědčilo v tom, o čem jsem přemýšlel už od začátku a to je, že si udělám vlastní příchytky v práci. Stejně se mi moc nelíbí, že jsou všechny ty příchytky z plastu a mohl by mi to nějakej kokot oškubat jak kuře, udělám to pořádně bytelný. Nehodlám platit nekřesťanský prachy za kus plastu na kterým je vyraženo BMW. Tohle je to jediný co mě na BMW sere, že mají každou píčovinu předraženou jak svině, jenom kvůli imdži. Takže bych chtěl poprosit, jestli by někdo z vás nebyl ochotnej nafotit detailní fotky všech příchytek na spoilerech a autě a neposlal mi je na mail. Možná by se daly nějaký příchytky udělat do zásoby. Předem moc díky.Hanis píše:Je jich docela dost a dají se koupit pouze kusově. Sada je pouze i s plastama. Ve předu jsou jiný náfuky na brzdy a držáky nárazníku.
E30 340ic V8 6q- EX

- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Vyrábět? Sice nepochybuji o tvé šikovnosti, ale čas který u toho strávíš určitě nebude zanedbatelnej a kdyby jsi místo toho třeba pracoval tak na to dřív vyděláš.
Určitě si dovedeš představit pracnost této příchytky a cena nové je pouhých 9,50 Kč bez DPH

Tento držák nárazníku stojí třeba 102,50 Kč bez DPH a chci vidět pak tvůj následný výrobek v přiměřené kvalitě BMW.

Pokud se ti to povede, jednu sadu příchytek za poloviční cenu si u tebe koupím do zásoby
PS: Když už mě cituješ tak prosím bez těch obrázků, tapety nějak už nejsou v módě
Určitě si dovedeš představit pracnost této příchytky a cena nové je pouhých 9,50 Kč bez DPH

Tento držák nárazníku stojí třeba 102,50 Kč bez DPH a chci vidět pak tvůj následný výrobek v přiměřené kvalitě BMW.

Pokud se ti to povede, jednu sadu příchytek za poloviční cenu si u tebe koupím do zásoby

PS: Když už mě cituješ tak prosím bez těch obrázků, tapety nějak už nejsou v módě

Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
Za ty obrázky se omluvám.Hanis píše:Vyrábět? Sice nepochybuji o tvé šikovnosti, ale čas který u toho strávíš určitě nebude zanedbatelnej a kdyby jsi místo toho třeba pracoval tak na to dřív vyděláš.
Pokud se ti to povede, jednu sadu příchytek za poloviční cenu si u tebe koupím do zásoby![]()

E30 340ic V8 6q- EX

- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Plastové příchytky nejsou proto aby se to dalo lehce ukrást ale pro případ lehké nehody. Přední i zadní spoiler jsou z velmi houževnatého plastu a v případě drobné kolize spoiler "vypadne" z příchytek a nezohýbá a nepoškodí kovové-plechové díly karoserie nebo nevytrhne se kus spoileru. Stačí pak spoiler jen docvaknout zpět. Při "bytelné" montáži a sníženém podvozku ti první zimní hrouda nebo obrubník natropí značnou škodu. V tomto případě "soudruzi v Mnichově neudělali chybu" ale vymysleli prima věc.BOOST píše:... hlavně bytelnější náhradu ... kvalitně provedené držáky např. z nerezového plechu a nerezových šroubků ...
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Musím uznat, že v tomhle máš pravdu.Francis píše:Plastové příchytky nejsou proto aby se to dalo lehce ukrást ale pro případ lehké nehody. Přední i zadní spoiler jsou z velmi houževnatého plastu a v případě drobné kolize spoiler "vypadne" z příchytek a nezohýbá a nepoškodí kovové-plechové díly karoserie nebo nevytrhne se kus spoileru. Stačí pak spoiler jen docvaknout zpět. Při "bytelné" montáži a sníženém podvozku ti první zimní hrouda nebo obrubník natropí značnou škodu. V tomto případě "soudruzi v Mnichově neudělali chybu" ale vymysleli prima věc.BOOST píše:... hlavně bytelnější náhradu ... kvalitně provedené držáky např. z nerezového plechu a nerezových šroubků ...

E30 340ic V8 6q- EX