WD aneb neco podobnyho...
Mam vyzkouseny petrolej, nafta mozna taky funguje, ale myslim, ze tolik nevzlina. Jestli neco vaze vodu, jak tady nekdo psal (myslim ale, ze je je to fuk), tak je to brzdovka...
Ta brzdovka bude fungovat taky skvele, hlavne cervena dokaze vzlinat i do tech nejmensich poru, ale vyjde to draz (potrebujes aspon litr, mozna vic...)
Petrolej je funkcni...
Ta brzdovka bude fungovat taky skvele, hlavne cervena dokaze vzlinat i do tech nejmensich poru, ale vyjde to draz (potrebujes aspon litr, mozna vic...)
Petrolej je funkcni...
Z tý pistole bych nezkoušel střílet
Na rozhýbávání zrezlých věcí u mě vede brzdovka. Ale pokud je píst v brzdiči vyrezlej a kór tak, že s nim nehneš, tak ho deportuj rovnou do šrotu. Pač nevím i kdybys ho rozhýbal, co jako s ním. Ten píst musí v brzdiči běhat úplně na fest, musí to těsnit a přitom s ním musí jít hýbat rukou. Prostě přesná záležitost. Ale teď mě napadlo, jestli ho chceš mermomocí vyndat, tak ho připoj na brzdový vedení autě, nadlábni motor aby šel posilovač a dupni na brzdu. Pude i kdyby hodně nechtěl...

Na rozhýbávání zrezlých věcí u mě vede brzdovka. Ale pokud je píst v brzdiči vyrezlej a kór tak, že s nim nehneš, tak ho deportuj rovnou do šrotu. Pač nevím i kdybys ho rozhýbal, co jako s ním. Ten píst musí v brzdiči běhat úplně na fest, musí to těsnit a přitom s ním musí jít hýbat rukou. Prostě přesná záležitost. Ale teď mě napadlo, jestli ho chceš mermomocí vyndat, tak ho připoj na brzdový vedení autě, nadlábni motor aby šel posilovač a dupni na brzdu. Pude i kdyby hodně nechtěl...
- Spooky-0987
Re: WD aneb neco podobnyho...
moc ho neohrivej mohl by praskout a hlavne by to paliloGeRoX píše:vite o necem do ceho by se dal ponorit totalne zrezlej brzdic treba na par dnu nebo tydnu, ktery by dokazal tu rez jakztakz odstranit anebo aby se ten brzdic dal rozebrat? nechci ho ohrat aby mi to neprasklo...
...mam na mysli nakou hustou chemku ve ktere bych ten brzdic nechal lezet...
dik...

jinak brzdovka a cola jasnej favorit,
cola umi rozezrat ziletku do 24ti hodin

e30/320i rv 88
A co když to pak vypiju? Nebudu mít přebytek železa, bo tak? Nebo nesloží se to pak ve mě a nepořeže mi to žaludek, nebo něco jinýho(-záleží kde se to změní zpátky do pevnýho skupenstvíSpooky-0987 píše:cola umi rozezrat ziletku do 24ti hodin

Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
no mal by si vyriect vrucnu modlitbu, aby sa to nezlozilo do pov. stavu tesne predtym ked pojdes mocitTony píše:A co když to pak vypiju? Nebudu mít přebytek železa, bo tak? Nebo nesloží se to pak ve mě a nepořeže mi to žaludek, nebo něco jinýho(-záleží kde se to změní zpátky do pevnýho skupenstvíSpooky-0987 píše:cola umi rozezrat ziletku do 24ti hodin)
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
GeRoX píše:jsi me nepochopil....ja koupil novej a ten starej chci rozebrat...

Ale pohopil, myslíš, že jsem pístky slepil bílou lepící pastou a nacpak zpátky?

Ale tak dost, jen jsem chtěl říct, že mě se nezdařila žádná z nedestruktivních metod

Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena
Bude mi chybět, byla to dobrá žena