tlumená světla
tlumená světla
mám obr problém,fungují mi parkovačky,jde přepnout že svítí dálková,ale nejdou tlumená,koncová světla taky svítí ale tlumená ne,pojistky jsou všechny v pohodě,teda ty co jsou u motoru v té krabičce,nevim jestli tam jsou jěště jiné,žárovky jsem koupil nové,taky nic,přijel jsem se světly a za půl hodiny už jsem je nemohl rozsvítit.pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: světla
no stejně to zkus -robertv píše:tak to bude problém,protože zadní mlhovky svítí...a bez těch světel se jezdit nedá,já jezdim za tmy do práce a za tmy z práce...
a) relátko musí cvakat
b) zkontroluj, jestli si žárovky správně zapojil
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
Relé seženeš:
a) nové v BMW
b) z BMW na vrakáči
c) v obchodě s autodílama - na to pozor, můžou Ti prodat "ňáký" relé, už se mi stalo, že mělo třeba přehozené pozice kontaktů
nepoužitelné, nehledě k tomu aby bylo na stejné proudové zatížení...
Než ho půjdeš koupit, zkus to prohodit s jiným, zespoda má popsané kontakty, musí to být přesně stejné.
Když nic nepomůže (pojistky, relé, žárovky, prohlídka kontaktů a zapojení), nezbyde než zjišťovat kam nejde proud a proč...
a) nové v BMW
b) z BMW na vrakáči
c) v obchodě s autodílama - na to pozor, můžou Ti prodat "ňáký" relé, už se mi stalo, že mělo třeba přehozené pozice kontaktů

Než ho půjdeš koupit, zkus to prohodit s jiným, zespoda má popsané kontakty, musí to být přesně stejné.
Když nic nepomůže (pojistky, relé, žárovky, prohlídka kontaktů a zapojení), nezbyde než zjišťovat kam nejde proud a proč...