Co mam za motor?

Co a jak opravit v E30? Standardní servisní úkony. A podobně.
Ráďula

Příspěvek od Ráďula » 26. 06. 2003 13:34

To je mi líto ale v Praze ti řeknu tak kde je Václavák, metro a hlavák :-) Ale seřídit by to měly umět ve většině normálně vybavenejch servisech. Pak už jde jen o to jak budeš spokojenej no :-( Hodnoty vyčtou z knížek a ty tam prostě daj.... víc nevim :P
320i

Stepan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepan » 26. 06. 2003 22:35

Ty wolééééé, to je ten elementérní omyl :!:
Z knížky vyčteš hodnoty doporučený od výrobce, kdy je směs v motoru kompromis. J
estli chceš přetryskovat, kup si větší hlavní trysku a vzdušník a dej to do ruky někomu, s kym je řeč a naladí ti to ny výkon a ne na spotřebu :wink:
A nebo si vem šroubovák a hraj si s tím sám. A nalaď si to jak ti libo. To je největší výhoda karbu, při troše zručnosti to jde samo domo. :)
Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena :twisted:

Ráďula

Příspěvek od Ráďula » 27. 06. 2003 11:46

Zní to pěkně, kdybych tomu trochu rozuměl zkusím si s tím pohrát. Včera jsem měl sundanej filtr našel jsem trysku ale nic s čím bych točil a přitom jsem zaregistroval změny otáček nebo plynů. Nechám to bejt a až narazím na někoho kdo ví ocogo tak mu to s láskou přenechám :lol: Jo četl jsem o vynulování inspection v tématu výše a prý jsou ve výčku na tom konektoru nějaký kontakty :-( víčko jsem ztratil....může mi to dělat nějaký neplechy nevíš?
320i

Odpovědět