zdravim,
mam trosku problem. Nemuzu se dostat do auta pres ridicovi dvere nemuzu otocit klickem (mozna tam zas nekdo vrazil sroubovak a rypal s tim). Nanestesti dvere nejdou otevrit ani zevnitr protoze zamek je v te super-bezpecnostni poloze kdy se dvere proste neotevrou. Nevite co s tim, popripade jak to udelat aby to slo otevrit aspon zevnitr?
Diky
zaseknuty zamek v bezpecnostni poloze - ridicovi dvere
-
Taky jsem mel podobny problem.
Parkrat se mi to kouslo v ty bepecnostni poloze. Ale vzdycky se mi podarilo vrtet s tim klickem v zamku tak dlouho, az to zkocilo zpatky
Az jednou jsem se fakt nasral, po deseti uspesnych minutach tvrdyho boje se zamkem, jsem v Lopuchovy koupil "novy" zamek.
A je to bez problemu
Jsou dva typy zamku: s bezpecnostni polohou (pro bawo s centralem) a bez ni.
Jelikoz to mas zavreny, tak ten tapec pujde pravdepodobne blbe dolu.
Ja bych nedriv zkusil zamek vratit zpatky pomoci klice (neboj se trochu zabrat, ale s citem) vzit ho do klesti tesne u zamku a vrtet.
Hodne stesti!
Parkrat se mi to kouslo v ty bepecnostni poloze. Ale vzdycky se mi podarilo vrtet s tim klickem v zamku tak dlouho, az to zkocilo zpatky

Az jednou jsem se fakt nasral, po deseti uspesnych minutach tvrdyho boje se zamkem, jsem v Lopuchovy koupil "novy" zamek.
A je to bez problemu

Jsou dva typy zamku: s bezpecnostni polohou (pro bawo s centralem) a bez ni.
Jelikoz to mas zavreny, tak ten tapec pujde pravdepodobne blbe dolu.
Ja bych nedriv zkusil zamek vratit zpatky pomoci klice (neboj se trochu zabrat, ale s citem) vzit ho do klesti tesne u zamku a vrtet.
Hodne stesti!
zámek už sem taky měnil, ale moc sem si nepomohl, ten "nový" na tom není o moc lípv Lopuchovy koupil "novy" zamek.
A je to bez problemu