Originál látka BMW

Co a jak opravit v E30? Standardní servisní úkony. A podobně.
Odpovědět
TH

Originál látka BMW

Příspěvek od TH » 26. 01. 2005 09:41

Ahoj, víte někdo prosím, kde sehnat originál látku na E30tku, byl jsem v Autecu a tam mi řekli, že prej ne, že jenom celí potahy, já mám pěkný sedačky, ale u řidiče "což nikoho nepřekvapuje" je na levý staně prodřená, ... mám anatomy. Ten molitan jsem opravil suprově, ale chybí látka, ..... tak jsem se chtěl zeptat, jestli nemá někdo z vás info, kde by se dala sehnat .... díky ....... v Autecu se asi zeptám ještě jednou, protože ten člověk co to má na starosti tam nebyl, mluvil jsem jen s nějakou paní ze skladu, ale moc si ot toho neslibuju, že by se spletla .... :(
není nic lepšího, než zdravý rozum a BMW.

DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC » 26. 01. 2005 09:45

látku tak max na vrakáči z nějaký ještě slušný sedačky - na metráž v Autecu asi nee
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry

TH

Příspěvek od TH » 26. 01. 2005 09:54

DC píše:látku tak max na vrakáči z nějaký ještě slušný sedačky - na metráž v Autecu asi nee
jo, jo, ... to jsem chtěl a měl dokonce vyhlídnutej zadní sedák, ale někdo mi to vyfouknul ..... :cry: budu to zkoušet znova, chtěl jsem se zeptat vás, jestli něco nevíte, je zelenošedá ... khaki a vzor úpletu látky je do šikma .....
není nic lepšího, než zdravý rozum a BMW.

Rotten

Příspěvek od Rotten » 26. 01. 2005 16:40

taky jsem sháněl a nesehnal. Tyhle látky si firma nechá udělat na zakázku a teď už jí neseženeš. Dal jsem to čalouníkovi a ten sehnal něco podobnýho (ale úplně stejný to neni).

Odpovědět