mazani temat v pokecu
mazani temat v pokecu
ptal jsem se na jednu vec kterou sem po umornem hledani nenasel ve faq ani technice a servisu a nekdo to smazal, muzu vedet kdo a proc ? pokud je to v pravidlech tak je to s prominutim picovina jak vrata, protoze je tam xxx temat o hovne a clovek kdyz chce neco vedet tak se to smaze nechapu
protoze je tu vsechno uz milionkrat a akorat kazdej novej zakladal tema a nehledal, napriklad... a vubec, je to vsechno vysvetleno v sekci uplne nahore fora
ex:e30 318is,324d,325iAT,316iT,e36 325Ci,e36 320i,e34 520i,e46 330dt, e46 325iT, e46 330i, e46 330d -> ???
Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.
Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
a pre pana BMWE301:
mal si jeden nick, ktory ti bol zablokovany, pretoze si nerespektoval zakladne pravidla. Zalozil si si tento a tvrdil si ze to nie si ty, ten povodny je kamarata... jasne, my tu zerieme seno, vsakze...ok, kazdy sa moze zle zapisat, mas novy nick ... avsak nadalej nerespektujes jasne stanovene veci. Ked sa ti nepaci, nech sa paci, smer bmwklub.sk... tam sa z toho, jak sa tam maze, poseres a nikto ti nebude vysvetlovat preco sa tak stalo.
Kouba a spol. : Ked mate problem, mozete sa stazovat alebo si zalozte vlastne forum. Pokial ste ale iba neplatiaci pouzivatelia, bohuzial musite respektovat to, co stanovil majitel tohoto webu. Ked to tak nechcete urobit, je to vas problem a vas boj. Nie je to prvykrat, co vam boli zmazane technicke otazky z netechnickej sekcie. Je to take tazke pochopit? Ked vam doma rodicia povedia ze v strede kuchyne sa nevykonava potreba, budete to robit nadalej?
mal si jeden nick, ktory ti bol zablokovany, pretoze si nerespektoval zakladne pravidla. Zalozil si si tento a tvrdil si ze to nie si ty, ten povodny je kamarata... jasne, my tu zerieme seno, vsakze...ok, kazdy sa moze zle zapisat, mas novy nick ... avsak nadalej nerespektujes jasne stanovene veci. Ked sa ti nepaci, nech sa paci, smer bmwklub.sk... tam sa z toho, jak sa tam maze, poseres a nikto ti nebude vysvetlovat preco sa tak stalo.
Kouba a spol. : Ked mate problem, mozete sa stazovat alebo si zalozte vlastne forum. Pokial ste ale iba neplatiaci pouzivatelia, bohuzial musite respektovat to, co stanovil majitel tohoto webu. Ked to tak nechcete urobit, je to vas problem a vas boj. Nie je to prvykrat, co vam boli zmazane technicke otazky z netechnickej sekcie. Je to take tazke pochopit? Ked vam doma rodicia povedia ze v strede kuchyne sa nevykonava potreba, budete to robit nadalej?
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Jenze to na co jsem se konkretne ptal sem tady nikde nenasel a kdyz je to tak smesna banalita proc nikdo neodpovdel kdyz to melo pres 30 shlednuti nez se to smazalo ?
ok takze system sem pochopil, zaplatim si a jdu klast oztazky do techniky a servisu, zrovna co me napadne... (jako jeden nejmenovany uzivatel)
Nemyslis, zaplatis !
ok takze system sem pochopil, zaplatim si a jdu klast oztazky do techniky a servisu, zrovna co me napadne... (jako jeden nejmenovany uzivatel)
Nemyslis, zaplatis !
Aniž bys cokoliv platil, můžeš hledat odkazy na manuály, ty si stáhnout a najít tam o seřizování ventilů dost...kouBaMW píše:Jenze to na co jsem se konkretne ptal sem tady nikde nenasel a kdyz je to tak smesna banalita proc nikdo neodpovdel kdyz to melo pres 30 shlednuti nez se to smazalo ?
Nemyslis, zaplatis !
.
Asi seš.kouBaMW píše:V knizce Jak na to jsem hledal jako prvi, tam jsem to nenasel, na manualy ve faq jsem se taky dival, haynes je super ale nejsem az tak dobry anglictinar, pak jsou tam nejake dva odkazy na navody nefunkcni.
Nevim rad se ucim novym vecem, ale tohle najit proste nemuzu, mozna sem slepy nebo debil.
"Jak na to.." - strana 38-40.
Haynes vyžaduje až tak moc znalost angličtiny?
Já bych neřekl.
----
A mimochodem:
Registace na foru 09. 03. 2007, Příspěvků: 1276
Zájmy: Motorsport
----
Co na tohle říct?
Naposledy upravil(a) Venca dne 08. 07. 2009 20:22, celkem upraveno 1 x.