nashledanou
Jen jsem mel dotaz,jestli o tom nekdo neco neví.Pochybuju o nějakem spiknutí nebo co to melešDC píše:sice ti to nemažu já, ale možná by ses spíš měl zamyslet jestli neporušuješ některé pravidla tohoto fora neb bez akce není reakce - a doufám že nejseš natolik paranoidní že by sis myslel že se proti tobě někdo spiknul

- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Hele hrdino, máš smazanej jedinej příspěvek ze všech, co tu máš a sice příspěvek s názvem " zdar " a obsahem " seru na vás ". Fakt netuším cos tím myslel, když jsi založil takovej topic.
To, že nejsi schopnej pochopit názvy jednotlivých sekcí a svoje moudra sem dáváš zřejmě náhodně je čistě tvůj problém. A že potom, co to někdo přesune tam, kam to patří nejsi schopnej to dohledat, taky.
Takže začni u sebe, pokud nechápeš názvy sekcí a nevíš, co patří např. do Služby/Doporučení, nech si od někoho chytřejšího poradit a hlavně vystydni
To, že nejsi schopnej pochopit názvy jednotlivých sekcí a svoje moudra sem dáváš zřejmě náhodně je čistě tvůj problém. A že potom, co to někdo přesune tam, kam to patří nejsi schopnej to dohledat, taky.
Takže začni u sebe, pokud nechápeš názvy sekcí a nevíš, co patří např. do Služby/Doporučení, nech si od někoho chytřejšího poradit a hlavně vystydni

+ 1Tweety píše:Táhni do prdele když se ti tu nelíbí. Bože, já chci bejt moderátor, to by tu bylo teprve čistoI od takovejch arogantních debilů.
hlavně když se člověk podiva do historie jedince zjisti že stejne problemy ma po celou svou existenci tady

Další vocas co se tu sere ,hej smazat můj účet ,tohle nemá nic s bmw společnýho,začali jsem chodit mladý debílci ajá to tu nebudu poslouchat !ARMAN píše:+ 1Tweety píše:Táhni do prdele když se ti tu nelíbí. Bože, já chci bejt moderátor, to by tu bylo teprve čistoI od takovejch arogantních debilů.
hlavně když se člověk podiva do historie jedince zjisti že stejne problemy ma po celou svou existenci tadyviewtopic,p,344817.html#344817
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz