Přesunuto: Sekce zástavby ?

Tady můžete psát, co byste chtěli vylepšit ... a vůbec všechny připomínky a náměty spojené s fórem, webem atd.
Odpovědět
Knedlik

Příspěvek od Knedlik » 09. 05. 2007 13:14

A timto bych teké rád nejak apeloval na ADMINY.....proč tu neni nejaka sekce(zastavby) myslim že už i u nás to pár lidí udělalo a nekteří by se i rádi podělili,např stimto motorem....fotek mam spoustu,řešení taky ale nejsem žádnej pisálek,takle by to taky mohlo fungovat i zde když je to tak sponzorované..NE??????????????
Jinak jsou ijiné zajímavé zástvby např různé 2,5 24v M3 e36 3,0-3,2 atd atd
tel.606347543

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan td » 09. 05. 2007 15:27

Knedlik píše:A timto bych teké rád nejak apeloval na ADMINY.....proč tu neni nejaka sekce(zastavby) myslim že už i u nás to pár lidí udělalo a nekteří by se i rádi podělili,např stimto motorem....fotek mam spoustu,řešení taky ale nejsem žádnej pisálek,takle by to taky mohlo fungovat i zde když je to tak sponzorované..NE??????????????
Ona tu ta sekce je technika-upravy-e30-f11.html

Pak je tu další, když budeš zas chtít apelovat pripominky-a-namety-k-foru-webu-apod-f6.html

Jak vidíš sám na sobě, spousta lidí už s tím má problémy teď, napsat příspěvek do správné sekce :roll:
http://www.e39.cz

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...

Knedlik

Příspěvek od Knedlik » 10. 05. 2007 00:17

Dan td píše:
Knedlik píše:A timto bych teké rád nejak apeloval na ADMINY.....proč tu neni nejaka sekce(zastavby) myslim že už i u nás to pár lidí udělalo a nekteří by se i rádi podělili,např stimto motorem....fotek mam spoustu,řešení taky ale nejsem žádnej pisálek,takle by to taky mohlo fungovat i zde když je to tak sponzorované..NE??????????????

Pak je tu další, když budeš zas chtít apelovat pripominky-a-namety-k-foru-webu-apod-f6.html

Jak vidíš sám na sobě, spousta lidí už s tím má problémy teď, napsat příspěvek do správné sekce :roll:
Tos myslel vážně?
Tak v jedné vjeci jsi mnel pravdu můj příspjevek jsem mohl rozdelit asi tak do tří sekcí,ale napsal jsem ho najednou.Příšte využiji sekci připomínky,dobrá. A myslíš že sekce kde se lidé píší a vpisují do příspjevku co si myslí je vhodná? Když v této sekci vjetšina článků začíná slovem MYSLÍM! Tím co jsem tu namítal na nejakého Admina je sekce asi jako na e30.de....(MOTOREN) Kde s nejakou korekční ůpravou Admina je daný postup daného člena fora,tak jak to delal a uznal za vhodné a neni to formou četu kdy si tam každý laik připísne co ho napadne a k tomu by mohla být zvlášt vedená diskuze??? A ješte k sekci upravy.....mam pocit že víc než uprav je tam dotazů,to asi nebude vhodná sekce pro podělení se o skušenosti? Ty si nemyslíš že by nebyla hezká sekce třeba Zástavby? kam by každý mohl poslat a popsat zástavbu libovolneho BMW motoru?
Jinak díky za usměrnění a doufam že jsi alespon Admin a ne jen další stech co svrbí ruka na klavesnici a chce mít ke všemu nejaký komentář!
Všem omluva za me nesprávné zařazení a asi i nejakou hrubku.Knedlik!
tel.606347543

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan td » 10. 05. 2007 16:41

Knedlik píše:
Dan td píše:

Tos myslel vážně?
Tak v jedné vjeci jsi mnel pravdu můj příspjevek jsem mohl rozdelit asi tak do tří sekcí,ale napsal jsem ho najednou.Příšte využiji sekci připomínky,dobrá. A myslíš že sekce kde se lidé píší a vpisují do příspjevku co si myslí je vhodná? Když v této sekci vjetšina článků začíná slovem MYSLÍM! Tím co jsem tu namítal na nejakého Admina je sekce asi jako na e30.de....(MOTOREN) Kde s nejakou korekční ůpravou Admina je daný postup daného člena fora,tak jak to delal a uznal za vhodné a neni to formou četu kdy si tam každý laik připísne co ho napadne a k tomu by mohla být zvlášt vedená diskuze??? A ješte k sekci upravy.....mam pocit že víc než uprav je tam dotazů,to asi nebude vhodná sekce pro podělení se o skušenosti? Ty si nemyslíš že by nebyla hezká sekce třeba Zástavby? kam by každý mohl poslat a popsat zástavbu libovolneho BMW motoru?
Jinak díky za usměrnění a doufam že jsi alespon Admin a ne jen další stech co svrbí ruka na klavesnici a chce mít ke všemu nejaký komentář!
Všem omluva za me nesprávné zařazení a asi i nejakou hrubku.Knedlik!
Samozřejmě jsem to myslel vážně. Dále je tu sekce FAQ, kam jsou přesunovány po pročištění od OT příspěvky na postupy oprav a úprav. Bohužel tu poslední dobou každej jen držkuje ale že by někdo něco smysluplného napsal, to ne.

Čili můžeš stejně jako všichni ostatní napsat příspěvek, který má hlavu a patu třeba o zástavbě jahékoli motoru do E30, doplnit to obrázky, tipy, kde co sehnat a nechat vyrobit a oslovit kohokoli z moderátorů - buď to napsat do příspěvku nebo upozornit SZ - aby to do FAQ přesunul. Tam do toho nikdo kecat nebude. Můžeš začít třeba motorem M30, ten tu staví hodně lidí, ale ucelené informace nejsou.

Další možností je umístění do sekce technika na e30.cz, pokud to bude natolik hodnotný příspěvek, aby to stálo za to.

Čili jinými slovy, čekám na SZ, kecat umí každej, ale něco vytvořit, to ne :P :wink:
http://www.e39.cz

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...

Klakson
člen E30.cz

Příspěvek od Klakson » 10. 05. 2007 20:15

mám kompletně přeloženej text z E30.de o zástavbě M30 do E30 do CZ jazyka, plus foto a vlastní poznatky, má to ale 8mega :lol: posílal jsem to ondrovi ale pochybuju že muto přišlo :wink: jo a je to ve wordu
E30 325i

Odpovědět