mazání témat - smazat prosím :)
mazání témat - smazat prosím :)
Kdo se přihlásí k smazání tématu týkajícího se světlýho dveřního tapece v sekci "Pokec o BMW"? Nemyslim si, že bych na fórum psal nějaký zbytečný srajdy. Přece jen sekci "Koupim" asi nenavštěvuje tolik lidí jako "Pokec o BMW", myslem jsem, že mě to pomůže v hledání. Kdybych si mohl dát k inzerátu "důležité", s tim, že by inzerát zůstával na první stránce nahoře, tak proč ne. Ale takhle by se nad sebou pan velkoadmin mohl zamyslet a takovouhle kokotinu znova nedělat 

Naposledy upravil(a) Bobo dne 06. 03. 2007 18:36, celkem upraveno 1 x.
Myslim že tohle je trošku jiná věc než zapojení centrálu. Ten tapec docela dost dlouho nemůžu sehnat, tohle by mě třeba pomohlo. A nemyslim si, že by to v "Pokecu o BMW" jakymkoli způsobem překáželo. Nepsal jsem jen že koupim, ale i jestli někdo o nějakym neví, nemá nějakej tip. Neznám tě osobně, ale neměl jsem dojem, že by jsi ty měl zapotřebí dělat takovýhle píčoviny 

když je to ve špatne sekci nebylo by jednodušši to přesunout do spravne s poznamkou ve threadu?
nechci kecat nikomu tady do moderovani jen jako moderator na jinym forumu vim že kliknout "přesunout thread" nebo "smazat thread" zabere přibližně když ne uplně stejne množstvi usili
pak nejsou žadne nadavky, vysvětleni v jinem threadu, opětovne smazani noveho threadu s dotazem atd. jen moje osobni zkušenost prosba nehazet kamenama 
nechci kecat nikomu tady do moderovani jen jako moderator na jinym forumu vim že kliknout "přesunout thread" nebo "smazat thread" zabere přibližně když ne uplně stejne množstvi usili

Nejsem si jistej, ale myslim že dotyčnej - ať už to byl kdokoli - něco přesouval. Každopádně sekci jsem si zvolil uplně úmyslně. V sekci koupim inzerát nezabral. Takže jsem se chtěl optat, jestli někdo aspoň nemá tip. A přece jen to čte víc lidí.
Na tomhle postupu nevidim nic špatnýho. A dotyčnej moderátor určitě nebude proti, abych to do "Pokec o BMW" umístil znova, pro méně chápavý třeba jasněj napsaný, aby bylo vidět, že to neni klasickej inzerát
.
Děkuju
Na tomhle postupu nevidim nic špatnýho. A dotyčnej moderátor určitě nebude proti, abych to do "Pokec o BMW" umístil znova, pro méně chápavý třeba jasněj napsaný, aby bylo vidět, že to neni klasickej inzerát

Děkuju

Jasný, já to nemyslel nijak proti tobě, spíš jako takovej ironizující pošklebek, protože tady jsou dva pohledy a oba chápu.
Tvůj pohled je ten, že sice sháníš, ale dáváš to mimo sekci koupím, stejně jako někteří moderátoři, když shánějí nějakou speciální věc, si dají dotaz taky do pokecu.
Pohled moderátora je ale taky snadno odhadnutelnej, přijde mu to fakt podobný inzerátu (přiznám se, že když jsem to četl, taky mi přišlo, že by se to hodilo spíš do inzerátů) a místo přesunu, kterej bych viděl v takovémhle případě jako logičtější, to uklidí do koše. Když chceš ten inzerát nějak zviditelnit, zkus to podobně jako jiní - dát si to do podpisu. Tím vlastně každým svým příspěvkem v kterékoliv sekci aktualizuješ svůj inzerát. Lepší radu nemám, uklízet se tu už asi bude vždycky a kdyby to takhle řešil každej, tak ty sekce fakt tak trochu ztratí smysl.
Tvůj pohled je ten, že sice sháníš, ale dáváš to mimo sekci koupím, stejně jako někteří moderátoři, když shánějí nějakou speciální věc, si dají dotaz taky do pokecu.
Pohled moderátora je ale taky snadno odhadnutelnej, přijde mu to fakt podobný inzerátu (přiznám se, že když jsem to četl, taky mi přišlo, že by se to hodilo spíš do inzerátů) a místo přesunu, kterej bych viděl v takovémhle případě jako logičtější, to uklidí do koše. Když chceš ten inzerát nějak zviditelnit, zkus to podobně jako jiní - dát si to do podpisu. Tím vlastně každým svým příspěvkem v kterékoliv sekci aktualizuješ svůj inzerát. Lepší radu nemám, uklízet se tu už asi bude vždycky a kdyby to takhle řešil každej, tak ty sekce fakt tak trochu ztratí smysl.
E39 535i sedan
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: mazání témat
Jestli myslíš tohle svetlej-kremovej-dverni-tapec-4dv-t37367.html , tak jsem to jen přesunul do sekce Koupím. Jak psal Fx, pokud by to všichni viděli jako ty, můžeme sekce zrušit a nechat jen jednu - ta potom bude nejčtenější určitě. Jestli myslíš, že to bude přehlednější, obrať se na adminyBobo píše:Kdo se přihlásí k smazání tématu týkajícího se světlýho dveřního tapece v sekci "Pokec o BMW"? Nemyslim si, že bych na fórum psal nějaký zbytečný srajdy. Přece jen sekci "Koupim" asi nenavštěvuje tolik lidí jako "Pokec o BMW", myslem jsem, že mě to pomůže v hledání. Kdybych si mohl dát k inzerátu "důležité", s tim, že by inzerát zůstával na první stránce nahoře, tak proč ne. Ale takhle by se nad sebou pan velkoadmin mohl zamyslet a takovouhle kokotinu znova nedělat

Pokec je možná nejčtenější, nicméně většina registrovaných využívá fci " zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy ", čili se neboj, že to někomu uteče. " čtenost " pokecu je dána tím, že po výše uvedeném přefiltrování nových příspěvků většina uživatelů otevírá nejvíce témat právě z pokecu.
Omlouvat se nemusíš, jsem zvyklej na horší kokotiny

- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Kolika lidem myslíš, že nezabral inzerát na BC, klima, M-Tech. zrcátko, stěrače světel, tempomat, atd ... Několik desítek ? Paráda, všichni to dejte do pokecu, hlavně že VY to budete mít nejčtenější. Ostatní, kteří jdou do Pokecu o BMW, protože tam čekají pokec o BMW budou nadšeni tunou inzerátů a litujících se chudáčků, co něco neuměj sehnat, případně jim to někdo nenechal dle jejich představ za odvozBobo píše:Nejsem si jistej, ale myslim že dotyčnej - ať už to byl kdokoli - něco přesouval. Každopádně sekci jsem si zvolil uplně úmyslně. V sekci koupim inzerát nezabral. Takže jsem se chtěl optat, jestli někdo aspoň nemá tip. A přece jen to čte víc lidí.
Na tomhle postupu nevidim nic špatnýho. A dotyčnej moderátor určitě nebude proti, abych to do "Pokec o BMW" umístil znova, pro méně chápavý třeba jasněj napsaný, aby bylo vidět, že to neni klasickej inzerát.
Děkuju

Malá rada: Zkus ještě Srazy a akce, případně Techniku, to čte taky dost lidí