clovek si tady poda normalni inzerat a to ze to nechapes je uz tvuj problem..ty vylizany mozku
FUCK OFF ADMIN
FUCK OFF ADMIN
vyliz si prdel ty blbecku...a mazej, kdyz te to tak velice bavi..jsi king a jsi tady vedouci..kryple
clovek si tady poda normalni inzerat a to ze to nechapes je uz tvuj problem..ty vylizany mozku
Freude am Fahren
E36 Touring Individual M-Sportpaket, E34 Saloon 525i na prodej, Mazda 323 WorkCar, Honda 650 Revere touristik..PRODEJ ND na vsechny vozy za super ceny
E36 Touring Individual M-Sportpaket, E34 Saloon 525i na prodej, Mazda 323 WorkCar, Honda 650 Revere touristik..PRODEJ ND na vsechny vozy za super ceny
hodne mi to specha..a snazim se to ted shanet po vsech certech...jestli napisu do nadpisu POMOOC tak se snad zas tak moc nedeje...clovek to rozklikne, podiva se, pouvazuje a napise popr. to zavre a neuvazuje dal...ale pokud mi nejake pako posle jeste nejaky odkaz a mysli si ze to budu studovat jak se co ma a co ne kvuli takove hovadine, kterou snad zadne pravidla neporusuju, tak se plete.
Proste potrebuju koupit ridici jednotku centralniho zamykani na Touring 1994, nebo muze byt i sedan..a hotovo.
Nenapsal jsem tady ze koupim kybl sracek, takze myslim, ze zadne pravidla neporusuju, a pokud to dotycnemu vadi at jde s temahle kecema na buzerplatz, tam te snad nekdo bude brat vazne.
TECKA
jestli to chces smazat smaz si to..ale svedi to jen o tve vypatlanosti..
Kdo neco mate nabizejte...predem dik za nabidky
SMS 724
Proste potrebuju koupit ridici jednotku centralniho zamykani na Touring 1994, nebo muze byt i sedan..a hotovo.
Nenapsal jsem tady ze koupim kybl sracek, takze myslim, ze zadne pravidla neporusuju, a pokud to dotycnemu vadi at jde s temahle kecema na buzerplatz, tam te snad nekdo bude brat vazne.
TECKA
jestli to chces smazat smaz si to..ale svedi to jen o tve vypatlanosti..
Kdo neco mate nabizejte...predem dik za nabidky
SMS 724
Naposledy upravil(a) M3 dne 24. 08. 2009 20:12, celkem upraveno 1 x.
Freude am Fahren
Jo plno lidí spěchá, to je možná ten problem
Admin ti tu poskytuje bezplatně možnost inzerce a na oplátku chce pouze, aby ten inzerát vypadal jako inzerát, nebo myslíš že v annonci by ti vytiskli inzerát kde je jako hlavička pomoc. Myslím, že když si založíš novej inzerát normálně to pojmenuješ, tak vše bude v klidu a v pohodě a seženeš požadovanou věc ve stejném, ne-li kratším čase. Nadávky adminům nikdy moc nepomůžou.
325iC: LSD, StarTec, semi M-Technic I, Smoked Hella
ten inzerat s hlavickou pomooc vymaznul, tak jsem napsal inzerat s predmetem odpovidajicim vsem zasadam a zakonum, ktere si tady stanovili, bohuzel ho taky maznul..takze jestli je to urcita forma nejake uchylky tak to beru,,,lidi jsou ruzni 
Freude am Fahren
ted si to rozsekl...když uděláš dotazník kdo si tady inzerát podal a v pohodě koupil nebo prodal, zjistíš že by ses měl spíš zamyslet...M3 píše:ten inzerat s hlavickou pomooc vymaznul, tak jsem napsal inzerat s predmetem odpovidajicim vsem zasadam a zakonum, ktere si tady stanovili, bohuzel ho taky maznul..takze jestli je to urcita forma nejake uchylky tak to beru,,,lidi jsou ruzni
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Kluci už ti to vysvětlili, ale tak ještě jednou. Denně tu je min. 10 příspěvků s názvem Pomoc apod ... Už jsem dávno rezignoval nato, že bych je přejmenovával. Když máš potom ve třech sekcích fóra několik příspěvků se stejným názvem, tak to minimálně zdržuje - každej nato nemá čas, to vidíš i sám na sobě. Nemluvě o tom, že to totálně celý fórum znepřehledňuje.
Abych to nemusel každýmu extra vysvětlovat, proto máš ten odkaz - nehodlám to psát 10x denně. Zatím to všichni pochopili.
Pokud tomu, že napíšeš inzerát a v něm pošleš několik lidí kamsi a jinak je urážíš, říkáš normální inzerát, tak jsi na špatným fóru a smažu ti ho zase.
Pokud napíšeš normální inzerát, nikdo ti ho nesmaže. Pokud nemáš čas si přečíst pravidla, což je asi pět řádků textu, tak je tvoje smůla.
S tím tvým nedostatkem času to nebude tak horký, když jsem jen za dnešek už po několikáté píšeš tyhle svoje výlevy. Kdyby sis místo přečetl, cos udělal špatně a zařídil se podle toho, nemáš problém a oba si ušetříme čas.
Abych to nemusel každýmu extra vysvětlovat, proto máš ten odkaz - nehodlám to psát 10x denně. Zatím to všichni pochopili.
Pokud tomu, že napíšeš inzerát a v něm pošleš několik lidí kamsi a jinak je urážíš, říkáš normální inzerát, tak jsi na špatným fóru a smažu ti ho zase.
Pokud napíšeš normální inzerát, nikdo ti ho nesmaže. Pokud nemáš čas si přečíst pravidla, což je asi pět řádků textu, tak je tvoje smůla.
S tím tvým nedostatkem času to nebude tak horký, když jsem jen za dnešek už po několikáté píšeš tyhle svoje výlevy. Kdyby sis místo přečetl, cos udělal špatně a zařídil se podle toho, nemáš problém a oba si ušetříme čas.
-
Návštěvník
Dan td píše:Kluci už ti to vysvětlili, ale tak ještě jednou. Denně tu je min. 10 příspěvků s názvem Pomoc apod ... Už jsem dávno rezignoval nato, že bych je přejmenovával. Když máš potom ve třech sekcích fóra několik příspěvků se stejným názvem, tak to minimálně zdržuje - každej nato nemá čas, to vidíš i sám na sobě. Nemluvě o tom, že to totálně celý fórum znepřehledňuje.
....proč to řešíte!!!.....admin by mohl vědět, že třeba ve zdrojovým kódu stránek jde něco porychrovat.....prostě dát tam zákaz na vybraná slova a to kam chcete....a tam kde nevaděj, tam zákaz nedáte.....tak jadnoduchý!!!!.....žádný mazání...žádný nasraný lidi!
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
Kdyz je to tak jednoduchy, bordel a uchylne vylevy to bude uklizet samo, tak sem s tim pane odbornikufade píše:Dan td píše:Kluci už ti to vysvětlili, ale tak ještě jednou. Denně tu je min. 10 příspěvků s názvem Pomoc apod ... Už jsem dávno rezignoval nato, že bych je přejmenovával. Když máš potom ve třech sekcích fóra několik příspěvků se stejným názvem, tak to minimálně zdržuje - každej nato nemá čas, to vidíš i sám na sobě. Nemluvě o tom, že to totálně celý fórum znepřehledňuje.
....proč to řešíte!!!.....admin by mohl vědět, že třeba ve zdrojovým kódu stránek jde něco porychrovat.....prostě dát tam zákaz na vybraná slova a to kam chcete....a tam kde nevaděj, tam zákaz nedáte.....tak jadnoduchý!!!!.....žádný mazání...žádný nasraný lidi!
... a žádní falešní sobifade píše: ....proč to řešíte!!!.....admin by mohl vědět, že třeba ve zdrojovým kódu stránek jde něco porychrovat.....prostě dát tam zákaz na vybraná slova a to kam chcete....a tam kde nevaděj, tam zákaz nedáte.....tak jadnoduchý!!!!.....žádný mazání...žádný nasraný lidi!
E87 120dA & G07 4.0dx