Teda, takového chlapa bych chtěl mít!vlada320 píše:a rek jsem pritelkyni ze si konec prazdnin udelam cas na ni a zadny auto proste resit nebudu.akorat by si myslela ze myslim spis na auto nez na ni a to nechci protoze to neni pravda.proste jsou to jenom auta a ty me nikdy neudelaj v zivote tak stastnym jako prave ona takze dam radsi prednost ji
Pro Vladu320
HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To je jasný, nemůže bejt přece takovej sobec a jeden víkend v roce jet pryč i s autemDix píše:Teda, takového chlapa bych chtěl mít!vlada320 píše:a rek jsem pritelkyni ze si konec prazdnin udelam cas na ni a zadny auto proste resit nebudu.akorat by si myslela ze myslim spis na auto nez na ni a to nechci protoze to neni pravda.proste jsou to jenom auta a ty me nikdy neudelaj v zivote tak stastnym jako prave ona takze dam radsi prednost jiaž mi slza ukápla
![]()
![]()
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
ver tomu ze cokoli co by se stalo by nekdo odskakal a to hodne zleBlumen_071 píše:Vlado, pri tvy povaze se uz budes celej zivot jen bat, kdy ti nekdo da do drzky, rozkrade auto, vopicha starou
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
ja ho mam tak rad, kluka usatyho, a on na mne takhle spatne
no je to jasny, pokud by se mi tak chtelo jak se mi nechce, nasel bych minimalne 10 prispevku od pana milujiciho svou pastiku, ze on je jinej a prijde se ukazat at ho spozname, ale nechce se mi. Tudiz jeden z nas dvou kecal, a ja to nebyl. Takze ses srab, srab a srab. Typickej adept k policii. Timhle sem te dostal presne tam , kam sem chtel. Ses posera a usvedcil ses sam.
Spravni policiste urcite prominou, ale je jich dramaticky mene nez tehle kryplu zakomplexovanejch co se skyvaj za vse mozny.
no je to jasny, pokud by se mi tak chtelo jak se mi nechce, nasel bych minimalne 10 prispevku od pana milujiciho svou pastiku, ze on je jinej a prijde se ukazat at ho spozname, ale nechce se mi. Tudiz jeden z nas dvou kecal, a ja to nebyl. Takze ses srab, srab a srab. Typickej adept k policii. Timhle sem te dostal presne tam , kam sem chtel. Ses posera a usvedcil ses sam.
Spravni policiste urcite prominou, ale je jich dramaticky mene nez tehle kryplu zakomplexovanejch co se skyvaj za vse mozny.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
ale kdyz ses ty takovej frajetr a ja te tak seru tak proc neprijedes?proc neprijedes co?ty sam ses posranej.Vsad se ze kdybys prijel tak nebudes vedet co prede mnou rikat.drzel bys hubu necek bys ani slovo.uz te vidim jak bys mi zacal nadavat
tomu fakt neverim.ja se za nic neshovavam proste te netouzim pozant.pokud ty me ano tak prijed neni problem je to tbvoje vec a kdyz uz se sem potahnes tak by bylo blby ti rict hele nemuzu ale ja proste nikam nepojedu jen kvuli tomu abys me mohl pozant.ja jsem u tebe proste zkoncil to je mi jasny a neverim tomu ze bys nekdy zmenila nazor konec tecka!!!
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
Vladiku zapomínáš na jednoi, Max jede na BIG airport přes Prahu, a pochybuju, že by se s tebou dlouho rozprávěl........vlada320 píše:ale kdyz ses ty takovej frajetr a ja te tak seru tak proc neprijedes?proc neprijedes co?ty sam ses posranej.Vsad se ze kdybys prijel tak nebudes vedet co prede mnou rikat.drzel bys hubu necek bys ani slovo.uz te vidim jak bys mi zacal nadavattomu fakt neverim.ja se za nic neshovavam proste te netouzim pozant.pokud ty me ano tak prijed neni problem je to tbvoje vec a kdyz uz se sem potahnes tak by bylo blby ti rict hele nemuzu ale ja proste nikam nepojedu jen kvuli tomu abys me mohl pozant.ja jsem u tebe proste zkoncil to je mi jasny a neverim tomu ze bys nekdy zmenila nazor konec tecka!!!
A upřimně, už seš fakt trapnej.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
Nene, Max nejede, páč se bojí Vládi. Teď mi psal, že leží v posteli, z peřiny mu koukaj jenom oči, ostražitě hlídá dveře a jakýkoliv vrznutí mu způsobuje střevní potíže. Prosím, Vláďo - až budeš Maxe hladit tou bejsbolkou, buď něžný (ale asi to nestihneš
)
Ty jsi fakt střevo, kdyby ses tu choval normálně, mohl jsi i s Majdou jet na BIG Airport a nikdo by se do tebe neobouval...
Ty jsi fakt střevo, kdyby ses tu choval normálně, mohl jsi i s Majdou jet na BIG Airport a nikdo by se do tebe neobouval...
E39 535i sedan
tak to se pletes.bmw mam ale malou tricu a prachu plny kapsy rozhodne nemamweNTyll píše:Spalek z Kabatu pri skladani textu "Lada" mel asi nejake informace z budoucnosti a docela se trefil
nevim co je tady trapnyho doprdele.Max me chce poznat tak at kurva prijede.ja za nim proste nikam nejedu.vy ste jak maly deti ve skolce.udelej tohle to a udelej tamhle to.co pak jsem vas poskok nebo co?jestli to praktikujete doma na svoje manzelky a oni vam to trpej tak prosim me je to fuk ale ja nejsem zadnej vas hej pockej!