prosim poradte mi jak postupovat,rad bych ja a spousty dalsich 30Catniku zalozili oficialni fanklub.
Nemam stim vubec zkusenoszi a nevim na koho se obratit.
Idealni bude cislo na nekoho zodpovedneho kdo mi s tim helpne.
Diky moc.
Dave.

1.Srotak píše:.... by jsme meli asi ofiko nekde registrovane srazove jmeno,......
.....mozna premyslim i o logu,seznam clenu, fotky, apod,nevim jestli 30.cz toto umoznuje...
...Na Bigu v Mnichove Hradisti, kdyz se zaregistrujeme tak aby jsme byly jako team nekolika lidi...proste klub.....
....Je nas zatim tak sest, resime dost veci ohledne 30.Poradame vylety na letiste, kde jezdime.Navstevujeme okruhy v Sosne, amaterske relly apod.
Mame srazy kde probiha grilovacka a pokec priznivcu 30.Radi tento klub rozsirime.
A samozrejme jako kazdej tricitkar mame misto mozku silentblock.
......Nevim jak se k tomu dostat tak vas prosim o radu...nejsem si jisty jeslti zrovna sdruzeni je ta prava vec.
......Jestli jsou nekde nejaky pravidla nebo informace rad je uvitam.
....
To je myšlenka po pár pivech proměněná v mokrý spoďáry bych to tak tipnul. Mě vždycky fascinuje že někdo něco takovýho vymyslí a vůbec nedomyslí druhou část věci a to co to s sebou nese mít něco "oficiálního" ...Míšánek píše:Ty voe, co tohle zase je?
Zato první část podpisu má paradoxně celkem trefnouHanis píše:...podle mě není moc chytrej.Míšánek píše:Ty voe, co tohle zase je?
Fpoho.Srotak píše:
Mel jsem napada,chtel jsem od nekoho poradit,tak vcem mate hernajs problem??