Nový vzhled www.e30.cz
Nový vzhled www.e30.cz
Pánové tleskám Vám. Velice mile mě překvapil nový vzhled. Opravdu dobrá práce!

- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
muzu mit prosbu? dalo by se udelat to, ze pri kliknuti na policko forum budem odkazani primo na tohle forum a nebudem nuceni klikat este primo na jeho odkaz?? vim, je to malichernost, ale uz sem si na to tak zvyknul (a mozn ane jen ja....) pokud by to byl problem, nebo to tak jinym nevyhovovalo tad se podridim vetsine, je to jen navrh... usetri se tim jeden malicherny klik, ale.. je to o zvyk:-)
jinak vas za novy design chvalim je velivce strizlivy prehledny a povedeny
Já bych to tak nechal jak to je a připojil k tomu ještě nějaký text ohledně pravidel, nebo tabulku s potvrzením že souhlasí s pravidly tzn. např.: že nevhodně označené téma se maže atd, a když se bude dotyčný vymlouvat že mu byl smazán inzerát, tak prostě souhlasil s pravidly které odklikl že s nimi souhlasí a konec debat, pořádek musí býtKubajz von Odry píše:muzu mit prosbu? dalo by se udelat to, ze pri kliknuti na policko forum budem odkazani primo na tohle forum a nebudem nuceni klikat este primo na jeho odkaz?? vim, je to malichernost, ale uz sem si na to tak zvyknul (a mozn ane jen ja....) pokud by to byl problem, nebo to tak jinym nevyhovovalo tad se podridim vetsine, je to jen navrh... usetri se tim jeden malicherny klik, ale.. je to o zvyk:-)
HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

ja teda vidim vsechno pri starem....? jakpak to?
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
jo, na to uz jsem koukal, hezky udelany, chvalim....prave me zmatlo. jak tady vsichni basnej o novem a lepsim vzhledu fora..To bych nechal pri starym, je to docela prehledny.....obcas 
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....