Me to teda neprijde normalni .
A pokud vam vadi ze se nejednalo o zadnou vec co by mela na sobe napis BMW, tak jste ................... (buzny), ale pokud se pletu, tak pardon

Ano tak to je ... pokud se to netýká BMW a nejsi platící člen tak se inzerát maže ... PS: přečti si pravidla fora než začneš nadávatpkot píše:Sidelate prdel . Tak clovek da inzerat do sekce Prodam-ostatni a cca po hodince to smaznete . Muzete mi vysvetlit proc ? To vas to tesi , ze to muzete smaznout - lecite si tady nake deprese, tim ze smazete inzerat ?
A pokud vam vadi ze se nejednalo o zadnou vec co by mela na sobe napis BMW, tak jste ................... (buzny), ale pokud se pletu, tak pardon
Fikux píše:Ano tak to je ... pokud se to netýká BMW a nejsi platící člen tak se inzerát maže ... PS: přečti si pravidla fora než začneš nadávatpkot píše:Sidelate prdel . Tak clovek da inzerat do sekce Prodam-ostatni a cca po hodince to smaznete . Muzete mi vysvetlit proc ? To vas to tesi , ze to muzete smaznout - lecite si tady nake deprese, tim ze smazete inzerat ?
Přesně takFikux píše:Ano tak to je ... pokud se to netýká BMW a nejsi platící člen tak se inzerát maže ... PS: přečti si pravidla fora než začneš nadávatpkot píše:Sidelate prdel . Tak clovek da inzerat do sekce Prodam-ostatni a cca po hodince to smaznete . Muzete mi vysvetlit proc ? To vas to tesi , ze to muzete smaznout - lecite si tady nake deprese, tim ze smazete inzerat ?
Nasranej buď tak na sebe - pokud jsi příspěvek nazval " pomoc " a podobně, tak to zřejmě někdo smáznul. Viz http://www.po100.unas.czTomas is píše:Taky jsem nasranej![]()
Dal jsem si do techniky žádost o pomoc při natlakovaném a zavzdušněném chladiči, ale vydržela tam jen jeden den. Večer ji někdo smáznul. Řešíte tu mnohem větší píčoviny a nikdo je nemaže, tak proč?
To bude tím, že Dan ti řekl, že problém je v názvu tématu a ne že jsi nehledal.Tomas is píše:To by mě zajímalo, jak jinak bych měl požádat o radu, která tady ještě neproběhla. Fuknci "hledat" jsem použil několikrát, ale ani jednou jsem nenašel nic podobného. Nechám to být, protože už jsem to vyřešil.
Přesně tak. Vzhledem k tomu, že jsme na fóru o BMW a pomoc chce každej, asi nebude moc přehledný, když tu bude denně 50 příspěvků s názvem " prosím o pomoc "Fx píše:To bude tím, že Dan ti řekl, že problém je v názvu tématu a ne že jsi nehledal.Tomas is píše:To by mě zajímalo, jak jinak bych měl požádat o radu, která tady ještě neproběhla. Fuknci "hledat" jsem použil několikrát, ale ani jednou jsem nenašel nic podobného. Nechám to být, protože už jsem to vyřešil.
Zapomněl ses pochlubit, že jsi kvůli jednomu blbýmu volnoběžnýmu ventilu založil několik ( některých i stejných ) témat ve víc rubrikáchMarťas Schneider píše:TAKY JSEM MĚL PĚKNÝ TÉMA, VÝBORNEJ NÁZEV (HLAVNĚ KBYL K VĚCI), DISKUSE SE ROZJELA A NEŽ JSEM STAČIL DOČÍST ŠUP A TÉMA V PRDELI, HOLT ŽIVOT JE SVINĚ
No to jsem ale kokot udělat takovou blbost no teda.Dan td píše:Zapomněl ses pochlubit, že jsi kvůli jednomu blbýmu volnoběžnýmu ventilu založil několik ( některých i stejných ) témat ve víc rubrikáchMarťas Schneider píše:TAKY JSEM MĚL PĚKNÝ TÉMA, VÝBORNEJ NÁZEV (HLAVNĚ KBYL K VĚCI), DISKUSE SE ROZJELA A NEŽ JSEM STAČIL DOČÍST ŠUP A TÉMA V PRDELI, HOLT ŽIVOT JE SVINĚ