neni snad den aby tu nebyl odkaz na naky uzasny video! kurva ten web zna uz kazdej a kdo je lacnej po videu tak vi kde ho najit.

Chtel sem tim rict, ze nemam tak rychlej net abych mohl videa pretacet a cekat u kazdyho videa ja nevim jakou dobu nez se tam treba neco bude dit to neni zrovna ono a projizdet spoustu videi o nicem je taky nuda tak si radsi pockam nez nekdo najde nejaky co stoji za zhlidnuti...Blumen_071 píše:pokud ma nekdo tak pomalej net, ze mu dlouho trva vyhledavani, nechapu pak ze vubec stahl naky video...nevim tedy co jsi tim chtel rict
Tak toto je podle mně přirovnání na hovno, protože toto je web o autech a odkazy na videa sem posílané většinou o autech sou, takže to o tom počasí je přirovnání podle mně trochu na hovno.Blumen_071 píše:...to bychom tu taky mohli mit denne odkaz na predpoved pocasi a naky clanky z novin, ale proc, kdyz kdo si chce precist pocasi nebo zpravy jde na prislusne stranky??
Možná jsem to napsal blbě, ale nenapadlo mně to jinak vyjádřit. Myslel jsem tím to, že přecejenom ať už chceš nebo ne, tak zde jsi považován (aspoň Já to tak cítím) za člověka, který tady má nějaký respekt a je ti tolerováno to, co ostatním lidem podobné "hodnosti" (např. DC, Ondra_m atd.) takže jsem to myslel tak. Zase se budu opakovat, ale vrátím se ještě k tomu inzerátu, ve kterém se tehdy vyblil Slim Shady. Toto udělat někdo z nás normálních podlidí (Blumen_071 píše:nevim cos presne myslel tim "vy vyssi" hadam ze myslis spravce fora. tak mezi ne uz nepatrim dlouho
Většinou to vlastní videa taky jsou, ale rád se podívám i na videa jiných lidí. A jak jsem řekl výše, Já osobně nemám čas a ani náladu každý den brouzdat ny youtube a probírat se novýma videama s tématikou BMW nebo brm brm a pokud to udělá někdo jiný a dá sem potom odkaz na zajímavé videa, tak mně to vůbec nevadí.Blumen_071 píše:
muj osobni nazor. proste me serou tyhle videa, zvlast kdyz ve velke mire je kvalita opravdu nizko a sere me ze je na svete tolik lidi co do toho ziraj, nez aby delali neco uzitecnyho, treba natocili vlastni video - to by byla jina kava "hele volove, tady je moje video jak jsem vyvalel karu, cihnete na nej" nez se tu predhanet, kdo nasel lepsi odkaz....
Je vidět, že jsi velmi vnímavý hoch a vše kolem sebe správně chápeš.ales. píše:jak říkal doktor železný, vždy je možnost vyběru, ty vole jestli ti vadí videa z youtube na internetu, jak vubec můžeš existovat v realu? nebo žereš prášky o kterých ještě nevím?
proto se právě ptám na ty práškyVenca píše:Je vidět, že jsi velmi vnímavý hoch a vše kolem sebe správně chápeš.ales. píše:jak říkal doktor železný, vždy je možnost vyběru, ty vole jestli ti vadí videa z youtube na internetu, jak vubec můžeš existovat v realu? nebo žereš prášky o kterých ještě nevím?
Ano, uživateli "Blumen_071" opravdu velmi vadí videa z youtube na internetu, ba co víc, asi mu vadí celý internet a zřejmě ho velmi silně sere i tohle stupidní fórum, kam už celých sedm let kouká.
Jak jen, sakra, takový člověk může v reálu vůbec existovat???
tak natom co říkáš každopádně neco bude, ale tak zatím mi videa na youtube problemy nedělají, jak se tiše utěšuju, že to ještě není tak špatnýBlumen_071 píše:no mozna bys spis ty mel to zobani omezitales. píše:jak říkal doktor železný, vždy je možnost vyběru, ty vole jestli ti vadí videa z youtube na internetu, jak vubec můžeš existovat v realu? nebo žereš prášky o kterých ještě nevím?