Kola v sekci KOUPÍM

Tady můžete psát, co byste chtěli vylepšit ... a vůbec všechny připomínky a náměty spojené s fórem, webem atd.
Odpovědět
Tweety
Kontaktovat uživatele:

Kola v sekci KOUPÍM

Příspěvek od Tweety » 29. 03. 2007 09:49

Na email mi přišlo, že někdo reagoval na mé téma. Když jsem kliknul na odkaz, napsalo mi to, že téma nenalezeno. Téma jsem přes to našel, ale žádná odpověď ? Jak je to možné ?

Fx

Re: Kola v sekci KOUPÍM

Příspěvek od Fx » 29. 03. 2007 11:02

Tweety píše:Na email mi přišlo, že někdo reagoval na mé téma. Když jsem kliknul na odkaz, napsalo mi to, že téma nenalezeno. Téma jsem přes to našel, ale žádná odpověď ? Jak je to možné ?
Odpověď byla smazána, třeba jako OT, nebo pokud to je možné (teď nevím), tak si to dotyčný rozmyslel a smazal si to sám.
E39 535i sedan

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Re: Kola v sekci KOUPÍM

Příspěvek od Tweety » 29. 03. 2007 12:02

Fx píše:
Tweety píše:Na email mi přišlo, že někdo reagoval na mé téma. Když jsem kliknul na odkaz, napsalo mi to, že téma nenalezeno. Téma jsem přes to našel, ale žádná odpověď ? Jak je to možné ?
Odpověď byla smazána, třeba jako OT, nebo pokud to je možné (teď nevím), tak si to dotyčný rozmyslel a smazal si to sám.
No to mě napadlo, ale já měl do teďka pocit, že své příspěvky sám mazat nemohu. Proto jsem se zeptal, jestli třeba nějaké OT nesmazal moderátor

Hanis
Moderátor e30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis » 29. 03. 2007 16:43

Nejspíše jsem to smazal já a to z důvodu, že včera po 23 hodině tady nějakej magor napsal do každý sekce pár příspěvků celkem asi něco kolem stovky. Takže jestli ti u inzerátu nechybí třeba tohle
Obrázek
nechám to jak to je.
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 29. 03. 2007 17:11

Hanis píše:Nejspíše jsem to smazal já a to z důvodu, že včera po 23 hodině tady nějakej magor napsal do každý sekce pár příspěvků celkem asi něco kolem stovky. Takže jestli ti u inzerátu nechybí třeba tohle
nechám to jak to je.
Aha :D Nechybí, díky za smazání :wink:

Odpovědět