Swině moderátorský
Swině moderátorský
Kurwa, já sem hodně tolerantní, ale zdejší zkurwený moderátoři by měli přestat vynechávat brát prášky na menzes a trošku se zamyslet jestli chtěj vážně svym připitomělym mazánim čehokoliv, co nesouvisí s tim žigulem pitomym, otrávit upe všechny co chtěj něco koupit nebo prodat....proto vám všem tzv.moderátoři: Jděte do HAJZLU
Možná by bylo lepší tyhle funkce rozdělit aspoň trošku inteligentním lidem

E36 323i coupé
čau, sice nevim přesně o kterej inzerát se jedná, neb už sem dlouho nic nesmazal, ale právo na inzerci mimo tématiku BMW mají dle nových pravidel pouze sponzoři 2. či 3. řádu - viz. jak-aktivovat-rozsireni-forajak-ziskam- ... 34860.html
je to vůle majitelů této domény a fora, nikoliv moderátorů, kteří jen pomáhají udržovat chod fora
je to vůle majitelů této domény a fora, nikoliv moderátorů, kteří jen pomáhají udržovat chod fora
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Asi by alespoň teď v začátcích platnosti nových pravidel bylo dobré "nepovolený" inzerát zamknout (případně z něj odstranit "závadný" text) a dopsat na konec inzerátu důvod zamčení. Byla by to dobrá výstraha pro další potenciální přestupitele "zákona".DC píše:... právo na inzerci mimo tématiku BMW mají dle nových pravidel pouze sponzoři 2. či 3. řádu - viz. jak-aktivovat-rozsireni-forajak-ziskam- ... 34860.html
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Sice nevím, o co jde tentokrát, ale ve stručnosti:
část toho napsal DC, jinak to, že se v rubrice " Prodám ostatní, co jinak souvisí s BMW " a v rubrice " Koupím - vše, co se týká e30, příp. jiných BMW " již pár měsíců netolerují non - BMW inzeráty , to trvá již několik měsíců.
Že to někteří stále nechápou a dokola tu inzerují mobily, židle, tlumiče na oktávky, monitory, atd ..., to je jejich problém. Pokud se někdo slušně zeptal, bylo mu slušně odpovězeno.
Nyní novinka, pár dnů - viz to, co psal DC.
část toho napsal DC, jinak to, že se v rubrice " Prodám ostatní, co jinak souvisí s BMW " a v rubrice " Koupím - vše, co se týká e30, příp. jiných BMW " již pár měsíců netolerují non - BMW inzeráty , to trvá již několik měsíců.
Že to někteří stále nechápou a dokola tu inzerují mobily, židle, tlumiče na oktávky, monitory, atd ..., to je jejich problém. Pokud se někdo slušně zeptal, bylo mu slušně odpovězeno.
Nyní novinka, pár dnů - viz to, co psal DC.
co kdyby se to udělalo takhle a hodit tam max. link na pravidla tak se nikdo nebude rozčilovat podle mě? nekecam vam do toho jak to dělat je to jen napadFrancis píše:Asi by alespoň teď v začátcích platnosti nových pravidel bylo dobré "nepovolený" inzerát zamknout (případně z něj odstranit "závadný" text) a dopsat na konec inzerátu důvod zamčení. Byla by to dobrá výstraha pro další potenciální přestupitele "zákona".
dotaz - zatiži to databazi hodně když měsičně zustane viset zavřenych par desitek topiků?

Zatěžovat ji to bude jen pokud tam budou stále lézt čumilové, jinak z hlediska databáze a phpBB je nebezpečnější 40stránkové téma.ARMAN píše:co kdyby se to udělalo takhle a hodit tam max. link na pravidla tak se nikdo nebude rozčilovat podle mě? nekecam vam do toho jak to dělat je to jen napadFrancis píše:Asi by alespoň teď v začátcích platnosti nových pravidel bylo dobré "nepovolený" inzerát zamknout (případně z něj odstranit "závadný" text) a dopsat na konec inzerátu důvod zamčení. Byla by to dobrá výstraha pro další potenciální přestupitele "zákona".
dotaz - zatiži to databazi hodně když měsičně zustane viset zavřenych par desitek topiků?
E39 535i sedan
- Lukáš Brandejs
Pokud chceš nadstandartní služby, tak si je zaplať:
III. 500,- Kč vč. DPH 19% / rok - uživatel bude mít pod jménem na fóru titul „Sponzor e30.cz“
- zobrazování fóra bez reklam
- přístup do „členské sekce“ ( viz níže )
- Sleva na vstupném na srazech organizované vedením e30.cz
- Přímé vkládání obrázků na fórum z vašeho disku
- možnost do rubrik Prodám – ostatní a Koupím zadávat v přiměřené míře inzeráty s jinou, než BMW tematikou
- získává na rok exkluzívní mailovou adresu ve tvaru nick@e30.cz, případně cokoli@e30.cz , pokud již není obsazena
V jiném případě, respektuj pravidla fóra.
III. 500,- Kč vč. DPH 19% / rok - uživatel bude mít pod jménem na fóru titul „Sponzor e30.cz“
- možnost do rubrik Prodám – ostatní a Koupím zadávat v přiměřené míře inzeráty s jinou, než BMW tematikou
- získává na rok exkluzívní mailovou adresu ve tvaru nick@e30.cz, případně cokoli@e30.cz , pokud již není obsazena
608/302954
EX e30 2.5 24v vanos, co kua teď ?? těžko do horšího....
89 E34 535 LPG
89 E34 535 LPG
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
klidni hormonLukáš Brandejs píše:Pokud chceš nadstandartní služby, tak si je zaplať:
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
- Lukáš Brandejs
- Lukáš Brandejs
Takhle jsem to vůbec nemyslel, já se tu vůbec nechci nadřazovat tím ze zaplatím a pak tu budu machrovat. Zaplatil jsem jen proto, protože jsem to tady navrhoval, chápu že to kluky něco stojí a nechci reklamy, jinak služby z 90% stejně nevyužiju. Jsem tady nováček a v podstatě mě muže každý poslat. Reagoval jsem na to, že tady posílá někoho do p.., přitom se tu změnila pravidla a má tu možnost, ale chápu že je jednoduší nadávat.(pokud to nebyla sranda) Prosím admina o smazání sponzor nad nickem- symbolu nadřazenosti.
608/302954
89 E34 535 LPG
89 E34 535 LPG