....to snad není možný.... tys to zase smazal?......
....to snad není možný.... tys to zase smazal?......
Jako nezlob se na mě (ty víš ke komu mluvím), ale asi máš nějakej problém jsem tady na foru stejně dlouho jak ty a myslim že se nějak obzvlášť bohatě nevyjadřuju tak abych to tady zasíral. Když jsem se tě ptal, proč se mi nezobrazují moje přízpěvky, dával jsem možnost tomu že to může bejt nedorozumění, nebyly tam teť tam jsou, OK, to může bejt chyba u mě v počítači, ale není a nebyla bylo mi to i potvrzeno od nezávislého člověka, že to tam nebylo a najednou ... čáry máry fuk je to zpět... jistým způsobem jsi na mě řek bych dětinsky "zaútočil" ale to mě fakt nemůže rozhodit. V pořádku, ale co mě teda přijde fakt divný je, že jsi tendle můj přízpěvek smazal, čeho se bojíš, to že jsi neměl pravdu a někdo by to mohl vidět? jako nezapomínej že ikdyž to byl rádoby rozhovor mezi námi, tak veřejný a čtou ho i ostatní a myslím, že každý si může udělat názor.... takže bych byl docela zvědav na tvoje vysvětlení, myslím že přízpěvků, které by nebyly podnětné tady je dost a mohou být i staré, takže aby se udělalo místo na webu jde řešit i jinak. Fil

Hanis píše:Já nevím já to nečetl100RM píše:Pokial je pravda co pise, tak sorry, ale je to svinstvo...Hanis píše:Co tady řveš?
....no tak hlavní je žes to nečetl a teť dotoho kecáš .............. takovy mám rád.....
jinak co jsem psal je pravda a onen dotyčný mi psal sz že je to pro něho vyřízený tak to snazal.........

- ..::Brutus::..