Banan na foru
Banan na foru
dava se tady na foru ban? ban ip adresy apod?
myslim že by nebylo od věci začit toto praktikovat pro borce-odborniky co neustale rejpou všude možně(nemyslim tim ty co třeba upozorni na auto ktere znaji a je mrdak prodavana jako bezproblemove auto),
1 - varovani moderatorem, pak po druhe ban na tyden nebo 14 dni a potřeti permanentni ban. všude ve světě to funguje a je klid.
myslim že by nebylo od věci začit toto praktikovat pro borce-odborniky co neustale rejpou všude možně(nemyslim tim ty co třeba upozorni na auto ktere znaji a je mrdak prodavana jako bezproblemove auto),
1 - varovani moderatorem, pak po druhe ban na tyden nebo 14 dni a potřeti permanentni ban. všude ve světě to funguje a je klid.

Re: Banan na foru
Funguje....ARMAN píše:....potřeti permanentni ban. všude ve světě to funguje a je klid.

Co je na tom funkčního?
tož navrhni jine funkčni řešeni.Venca. píše:Funguje....ARMAN píše:....potřeti permanentni ban. všude ve světě to funguje a je klid.- leda tak to, že se na fórum nedostane nikdo od poskytovatele služeb, kterýho administrátor zablokuje.
Co je na tom funkčního?
nevim jak ostatnim ale i mě(že admini maji toho plne kecky asi nemusim zmiňovat) už leze na nervy neustale rejpani a nesmyslne komentaře třeba v bazaru.

Znemožnit/omezit vocasovi přístup na jeho reg. nickname. To ale znamená, že si vocas udělá hned další registraci, aby mohl krafat dál.ARMAN píše:
tož navrhni jine funkčni řešeni.
Takže ho furt blokovat/omezovat, až to pitomce přestane bavit = vysoké nároky na administrátora, nevýhoda.
Obecný přitvrzení všech administrátorů, teror, ostrý šikan všech zablebtávajících vocasů. Chvíli budou ječet, pak je to přestane bavit.
Nevýhoda = neustále vznikající nové a nové hádky, opět vysoké nároky na administraci.
A pak znám jedno celospolečenský řešení, který tu prezentovat nebudu, není historicky vhodná doba

- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
na dobu ser - vybal toVenca. píše: A pak znám jedno celospolečenský řešení, který tu prezentovat nebudu, není historicky vhodná doba
SZ.Blumen_071 píše:na dobu ser - vybal to
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Já chci taky SZ, taky mě to zajímáVenca píše:SZ.Blumen_071 píše:na dobu ser - vybal to

jsem adminem na warez foru a u nás to funguje na pozvánky
někdo dělá bordel tak mu smáznu učet a když se chce znova zaregistrovat tak potřebuje pozvánku
je to tady jak to přibližně funguje hodně for na tohle přechází
někdo dělá bordel tak mu smáznu učet a když se chce znova zaregistrovat tak potřebuje pozvánku
je to tady jak to přibližně funguje hodně for na tohle přechází
Kód: Vybrat vše
http://www.lump.cz/