Čerňák 16.11.
Čerňák 16.11.
takže vypisuji další termín pro tradiční sraz na Čerňáku u Viližsinemáš na 16.11.
komu by se to zdálo zadlouho, tak jsou tu ještě další alternativy
viewtopic.php?p=76729#76729
komu by se to zdálo zadlouho, tak jsou tu ještě další alternativy
viewtopic.php?p=76729#76729
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
- Michal e34
- Michal e34
Tak ti dík.....Tohle jsem zrovna slyšet nechtěl......béééééééLukas-e21 píše:hod tu sračku už ze skály ....................... nejde ti to, nebrzdi ti to, předni naprava na odpis, a to to ještě nebylo na zvedakuMichal e34 píše:Termín je Ok....Takže bych přijel....(pokud se mi totalně nerozpadne přední naprava)

Pežot 406 v plný polní a driftwagen E28
Stejně jako boží hudba chlapíků LedZeppelin,
lahodí uchu když zahučí Temelín.....
Stejně jako boží hudba chlapíků LedZeppelin,
lahodí uchu když zahučí Temelín.....
Mě už taky néé (zatim)Jirka325 píše:Tak o ni furt nebasni a oprav jiMichal e34 píše:Termín je Ok....Takže bych přijel....(pokud se mi totalně nerozpadne přední naprava)Me uz se taky voda neztraci, tralalaaaaa
![]()

víčko na expanzce...
(oo=[][]=oo) origo power (oo=[][]=xo) žižka power (ox=[][]=xo) EX DC power (xx=[][]=xo) super žižka power (xx=[][]=xx) slepejš power
jen ti sdeluju realituMichal e34 píše:Tak ti dík.....Tohle jsem zrovna slyšet nechtěl......béééééééLukas-e21 píše:hod tu sračku už ze skály ....................... nejde ti to, nebrzdi ti to, předni naprava na odpis, a to to ještě nebylo na zvedakuMichal e34 píše:Termín je Ok....Takže bych přijel....(pokud se mi totalně nerozpadne přední naprava)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
V tom ze inzenyri helmuti to prehnali s mnozstvim hadic a ruznych zbytecnych spoju u motoru M20. At zije vetsi mnozstvi malych nenapadnych uniku, ktere nejsou za beznych podminek vubec videt, dokud nedas nazrat chladicimu okruhu tak 2 Bary tlakuLukas-e21 píše:v čem byl problém?

Nebrec krabe, mama koupi slonaMichal e34 píše:Tohle jsem zrovna slyšet nechtěl......bééééééé

No ono panove vy byste byli takova hezka dvojka na napinavej sprintLukas-e21 píše:hod tu sračku už ze skály ....................... nejde ti to, nebrzdi ti to, předni naprava na odpis, a to to ještě nebylo na zvedaku

- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Jo to zname, napriklad kdyz z nicehoz nic vypovi sluzbu tesneni vyhrivani skrtici klapky.Jirka325 píše:V tom ze inzenyri helmuti to prehnali s mnozstvim hadic a ruznych zbytecnych spoju u motoru M20. At zije vetsi mnozstvi malych nenapadnych uniku, ktere nejsou za beznych podminek vubec videt, dokud nedas nazrat chladicimu okruhu tak 2 Bary tlakuLukas-e21 píše:v čem byl problém?
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Jirka325 píše:V tom ze inzenyri helmuti to prehnali s mnozstvim hadic a ruznych zbytecnych spoju u motoru M20. At zije vetsi mnozstvi malych nenapadnych uniku, ktere nejsou za beznych podminek vubec videt, dokud nedas nazrat chladicimu okruhu tak 2 Bary tlakuLukas-e21 píše:v čem byl problém?
Nebrec krabe, mama koupi slonaMichal e34 píše:Tohle jsem zrovna slyšet nechtěl......bééééééé
No ono panove vy byste byli takova hezka dvojka na napinavej sprintLukas-e21 píše:hod tu sračku už ze skály ....................... nejde ti to, nebrzdi ti to, předni naprava na odpis, a to to ještě nebylo na zvedaku
bych ho roznes na kopytech

dyt se ani neumí rozjíždět

a hmotnstni hendikep to neuhraje

Tak poslouzi Mrca s nuzkama a Mapa Prahy a vyrobi se noveFrancis píše:Jo to zname, napriklad kdyz z nicehoz nic vypovi sluzbu tesneni vyhrivani skrtici klapky.

Kde jsou vubec fotky z teto vesele akce ?

To je fakt, to by byl nefer zavod, kdyz ma hmotnostni handicap. Jako spravnej frajer by ses mel postavit stejnemu souperi, tudiz 320i, ale ne v E34, ale v E30Lukas-e21 píše:bych ho roznes na kopytech

ja to myslel tak, že na hmotnostni index to neuhraje........Jirka325 píše:Tak poslouzi Mrca s nuzkama a Mapa Prahy a vyrobi se noveFrancis píše:Jo to zname, napriklad kdyz z nicehoz nic vypovi sluzbu tesneni vyhrivani skrtici klapky.![]()
Kde jsou vubec fotky z teto vesele akce ?
To je fakt, to by byl nefer zavod, kdyz ma hmotnostni handicap. Jako spravnej frajer by ses mel postavit stejnemu souperi, tudiz 320i, ale ne v E34, ale v E30Lukas-e21 píše:bych ho roznes na kopytech
dyt vazim dvakrat tolik co hubenej
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Tady: http://www.vrchlabi.cz/e30/akce/prahabifteky20040831Jirka325 píše:Tak poslouzi Mrca s nuzkama a Mapa Prahy a vyrobi se noveFrancis píše:Jo to zname, napriklad kdyz z nicehoz nic vypovi sluzbu tesneni vyhrivani skrtici klapky.![]()
Kde jsou vubec fotky z teto vesele akce ?![]()
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Ja vedel ze bude i nejaky vtipny komentarFrancis píše:Tady: http://www.vrchlabi.cz/e30/akce/prahabifteky20040831Jirka325 píše:Tak poslouzi Mrca s nuzkama a Mapa Prahy a vyrobi se noveFrancis píše:Jo to zname, napriklad kdyz z nicehoz nic vypovi sluzbu tesneni vyhrivani skrtici klapky.![]()
Kde jsou vubec fotky z teto vesele akce ?![]()