Zličín 14.2.
Zličín 14.2.
Tak jsme si dnes s Párkem řikali, že jsme se zase dlouho nesešli na Zličíně. Tak navrhujem tohle datum, nebo klidně i sobota, je to celkem fuk. Pište, jak se vám to hodí 

E30 320i 87' Zinnoberrot
- iCeClimber
cuuz.. tak 14. se vracim ku praze. takze nekdy vecer kolem 17 / 18 hodiny bych dojel. trojka bude po tech 200km jeste tepla.
PS. nemate nahodou nekdo klubackou podlozku pod spz? Zvazuji, ze bych se do toho pustil a udelal dalsi varku.. bo sam potrebuju =) pripadne udelat nejakou samolepku na zadek auta i s nickem. Bratr to zarizoval na Asta-G Clubu a neni to moc drahy. takze by se mozna dal udelat nejaky clubacky packet, aby jsme se pak poznali =)
PS. nemate nahodou nekdo klubackou podlozku pod spz? Zvazuji, ze bych se do toho pustil a udelal dalsi varku.. bo sam potrebuju =) pripadne udelat nejakou samolepku na zadek auta i s nickem. Bratr to zarizoval na Asta-G Clubu a neni to moc drahy. takze by se mozna dal udelat nejaky clubacky packet, aby jsme se pak poznali =)
š105L -> Favorit 135Le-> E34 524TD (prodáno) & E36 318i & E39 528i -> OII 1.9 tdi =)
- iCeClimber
- iCeClimber
-
iS,aneb nový kůn!!!
Taky bych dorazil,ale bude ted výměna kár a asi nebudou dořešené papíry....každopádně jesli do neděle neprodám iS,tak se s vámi přijede rozloučit.....(Ale zítra asi bude přič)
Ale nezoufat,už je zdatná náhrada

- 318ikasnar
- Kontaktovat uživatele:
:???
SUPER NÁPAD STOU NÁLEPKOU NA ZADEK AUTAiCeClimber píše:cuuz.. tak 14. se vracim ku praze. takze nekdy vecer kolem 17 / 18 hodiny bych dojel. trojka bude po tech 200km jeste tepla.

WWW.PECEOVUZ.CZ
- Ruční mytí a čištení osobních vozidel -
- Renovace světlometů
- Renovace autolaků (profi)
-autoservis, odtahová služba,diagnostika
BMW E30 318i TOURING R.v 1993
- Ruční mytí a čištení osobních vozidel -
- Renovace světlometů
- Renovace autolaků (profi)
-autoservis, odtahová služba,diagnostika
BMW E30 318i TOURING R.v 1993
Jo, jsou to podzemní garáže globusu, jakoby na druhý straně tý dálnice od toho plácku, kde jsme byli minulý jaroburbak píše:mno tak já na tom taky nejsem zrovna nejlíp,hele na tom zličíně sou ty garáže podzemní bo kde to tam je?-protože na zličín fakt nejezdim díkec za odpověď a večer

E30 320i 87' Zinnoberrot
- iCeClimber
Ty jo takova kosa....
Tu e38 nemuzu pustit z hlavy.. dnes se mi bude zdat o tom jak si posouvam sedacky sem a tam...=) Stav uctu bidnej.. ale snad by to mohlo na leto nejak dopadnout..
btw: smekam pred slecnou (verca?), na valentyna jet na sraz.. Moje bejvalka by sedela nasrana v aute a okusovala palubovku.. =)
Tu e38 nemuzu pustit z hlavy.. dnes se mi bude zdat o tom jak si posouvam sedacky sem a tam...=) Stav uctu bidnej.. ale snad by to mohlo na leto nejak dopadnout..
btw: smekam pred slecnou (verca?), na valentyna jet na sraz.. Moje bejvalka by sedela nasrana v aute a okusovala palubovku.. =)
š105L -> Favorit 135Le-> E34 524TD (prodáno) & E36 318i & E39 528i -> OII 1.9 tdi =)
Příště mi řekněte, že to v osm balíte
Bych se vytento na hodinovou cestu, abych tam v osm dojel a všichni začali odjíždět, to mi příště můžete... 
EDIT: Teploměr tam mám, když jsem bloudil ve stodůlkách, ukazoval -9, v garážích -6,5... Jste suchaři, to my, kluci z hor

EDIT: Teploměr tam mám, když jsem bloudil ve stodůlkách, ukazoval -9, v garážích -6,5... Jste suchaři, to my, kluci z hor

Naposledy upravil(a) WilD dne 14. 02. 2010 22:45, celkem upraveno 1 x.
E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke