Na srazu jsme měli profi fotografa který nám udělal fotky.Jsou v běžném formátu a ve vysokém rozlišení.Jestli má někdo o tyto fotky zájem pošlu je na dvd za za poštovné a prazdné dvd nebo jestli to umí někdo umístit na net a pak by si je kdo chtěl stáhl lze to udělat i tak
p.s.-DVD film ze srazu ještě není prý dřív jak do měsíce to nesestřihá:
Já bych měl zájem o oboje, nechal bych si to pak poslat zároveň
S tím umístěním na net - záleží, kolik MB ty fotky zaberou, abysme nestahovali př. 4GB, to by bylo docela nadlouho Ale dalo by se to hodit do raru a nacpat třeba na rapidshare...
Tak jsem to řešil s autorem a fota v běžném rozlišení mají 200 MB a ty lepší 1.6 G ale ty nesmím dál publikovat,tak že zbejvá to normalní.A fotek přez 700.....
E30 325i wait for renovation
E30 325i Mt1 maybe for rescue - fuck it, Rest In Pieces
Felicia pick-up briketa power renovation in progres
Opel vectra b daily use
Tohle vědět, tak se včera stavím, jel jsem přes ŽB Už ať to někde visí jako pack a profi fotky bych bral jako přílohu k videu dle velikosti... Na video se těším dost hodně
Čekal jsem až to ho tu bude víc. DVD zatím bohužél není ale tlačím na něj,prý mají ve střižně to ho moc!!!!!
Pokud chcete ty fota tak to budou jen v normalní velikosti je jich tam kolem 700.Adresu na kterou pošlete cd nebo dvd s ofrankovanou obalkou budete mít v SZ.