BIG Mostecko a okoli
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
BIG Mostecko a okoli
tak jak pejlosku a spol? ja bych to videl na patek okolo 14-15 hod, pak smer litomerice, D8 a pak Praha TESCO Letnany a smer dalnice na liberec, tam sjezd na hoskovice a sme tam! takze prispejte svymy navrhy sem 

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

ahoj ahoj,myslel jsem že máš mé nové číslo ,ale asi nee ,takže ti ho pošlu do sz juWilD píše:Tak pasta, že...kdyz zmeni cislo, ani neda vedet, tak už se nedivim nicemumaca píše:jasne, loni pasta najel po dalnici asi o 70 km vic, nez trefil ten spravnej sjezd![]()

Bylo psáno TESCO Letňany, tak tam třeba... Bo nějaká benzinka na boleslavský dálnici... nebo si pro vás zajedu až někam k Ústípasťa e30 píše: ahoj ahoj,myslel jsem že máš mé nové číslo ,ale asi nee ,takže ti ho pošlu do sz ju,no a kde by jsi na nás počkal nebo co??

BALI: Si to v práci zařiď, ne

E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
jasanek, takze v 15 00 cekam na teplicky dalnici na prvni pumpe-tusim OMV jasanek? jinak pro ostatni okolo 15,30 hod budem u tesca letnany a tam odtad v 16 00 smer cernak a liberecka dalnice! jestli jedete jeste nekdo, dejte vedet! zvladnete tio vy mostecky magori?BALI píše:já už jsem si vydupal volno na sobotutak přijedem pozdějš no...aspoň už bude postaveno,ugrilováno...

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi