Kolona z Prahy do Lánova
Re: Kolona z Prahy do Lánova
hasi píše:V kolik a kde bude vyrážet kolona z Prahy do Lánova?
nauč se číst, už je tu o tom jedno tema
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
stačí se podívat o dva odkazy nížhasi píše:V kolik a kde bude vyrážet kolona z Prahy do Lánova?

Opravdu ctěná odpověď!Lukas-e21 píše:hasi píše:V kolik a kde bude vyrážet kolona z Prahy do Lánova?
nauč se číst, už je tu o tom jedno tema

Ještě jednou se ptám v kolik a kde bude vyrážet kolona v sobotu do Lánova. Předem upozorňuji "Radily" kteří mi opět budou radit se čtením, aby se svých postřehů zdrželi. Dík
hasi
to s 8 nevimProx píše:Nebylo to minulej rok v 8?DC píše:budu na první benzince za Čerňákem směr M.B. v 8:30ja bych to dal "oficialne" na 8..Mao prijede v pul 9 a vsichni budou spokojeny

no vzhledem k Maovi

Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
Kolona z Prahy do Lánova
Tak fešáci, v 8:00 na první benzínce za Čerňákem směrem na Ml. Boleslav. Nás tam bude 8 - 10 AUT. Tak doufám, že s k nám přidá alespoň dalších 10 vozů, ať ta cesta stojí za to. Od nás přijedou docela pěkné kousky. V případě nutnosti mě kontaktujte na ICQ 375 275 69, nebo email monty70@seznam.cz 

tak to bude squelý - taková hezká kolonaMonty70 píše:Tak fešáci, v 8:00 na první benzínce za Čerňákem směrem na Ml. Boleslav. Nás tam bude 8 - 10 AUT. Tak doufám, že s k nám přidá alespoň dalších 10 vozů, ať ta cesta stojí za to. Od nás přijedou docela pěkné kousky. V případě nutnosti mě kontaktujte na ICQ 375 275 69, nebo email monty70@seznam.cz

Kdyby někdo z vás měl volno v autě a byl ochotnej mě svézt do Lánova budu vděčnej. Auto budu mít po dovolené v rekonvalescenci
SZ nebo mizuh@atlas.cz Dík

kua ze to musi byt zrovna tenhle vikend..to jedu domu za rodicema 

http://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
Lithophane a noční světla
pokud přidáš na benzin, tak klidně, zadarmo taxi nedělammizuh píše:Kdyby někdo z vás měl volno v autě a byl ochotnej mě svézt do Lánova budu vděčnej. Auto budu mít po dovolené v rekonvalescenciSZ nebo mizuh@atlas.cz Dík

MB S212 E350 BlueTec 4-matic
no problemomizuh píše:Kdyby někdo z vás měl volno v autě a byl ochotnej mě svézt do Lánova budu vděčnej. Auto budu mít po dovolené v rekonvalescenciSZ nebo mizuh@atlas.cz Dík
ale u mě už by si byl vzadu

ale procpak?Miguel píše:Ono to bude možná lepšíWolferine píše:kua ze to musi byt zrovna tenhle vikend..to jedu domu za rodicema![]()

http://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy