Brno ted ve stredu...
- Marek IS
- Kontaktovat uživatele:
Brno ted ve stredu...
Cotak vyuzit stredecnich volnych jizd po Brnenskem okruhu...a sjed se tam par BaWcu a zajezdit si?Mate nekdo zajem...
...powered by TDS...
- gusto318is
Re: Brno ted ve stredu...
Nechte to kluci na příští středu,to už budu mít emko....Marek IS píše:Cotak vyuzit stredecnich volnych jizd po Brnenskem okruhu...a sjed se tam par BaWcu a zajezdit si?Mate nekdo zajem...

M3 (e46) Hartge 

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
hmmm zítra se mi to moc nehodí, ale uvidím kolik se tu přihlásí lidí a podle toho pojedu

- gusto318is
- gusto318is
- gusto318is
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Právě když bude pršet přijedugusto318is píše:Ak nebude pršať, budem tam..![]()
Ak nebudú páni leniví, tak dotiahnem ešte pár áut, síce to nie sú bavoráky, ale ani Evo 7 nie je zlé..![]()

- gusto318is
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Když prší tak se dá i s 318i jet dlouhým driftemgusto318is píše:Tak na to sa prídem aspoň pozrieť..![]()

- gusto318is
- gusto318is
Nakoniec tam bola okrem mojej ešte jedna E30, ale majiteľ sa k nikomu z nás nehlásil, takže to asi nebude nikto odtiaľto..
Okrem toho ešte dva kusy E36 - 325i (Bombarder) a 325 TDS (Marek is). Bombardér ma jedno kolo tlačil, potom som ho pustil, a o asi ďalšieho pol kola sa už točil v kačírku..
Inak bolo veľmi fajn, zistil som, že mám málo koní
, podvozok a gumy fungujú na jedničku. Kto neprišiel, môže ľutovať..
Inak, pýtal som sa, prečo majú autá iba pol hodinu týždenne, vraj je o to malý záujem, tak neviem, nezdá sa mi to..

Okrem toho ešte dva kusy E36 - 325i (Bombarder) a 325 TDS (Marek is). Bombardér ma jedno kolo tlačil, potom som ho pustil, a o asi ďalšieho pol kola sa už točil v kačírku..

Inak bolo veľmi fajn, zistil som, že mám málo koní

Inak, pýtal som sa, prečo majú autá iba pol hodinu týždenne, vraj je o to malý záujem, tak neviem, nezdá sa mi to..

ex-E30 2,5i 24V Coupe Driftcar - 204 PS
(OO=[][]=OO)
BMW 328i E36 Touring
(OO=[][]=OO)
BMW 328i E36 Touring
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem dojel, ale kvůli přítelkyni o deset minut později tak jsem se alespoň kouknul, jak to klukům šlo.M3maniac píše:to tam z celýho fora fakt přijeli jen 2 lidi???? kde to spěje?ty si jel až z Bratislavy???
Bombardérovi hodiny byly pěkné..... škoda jen, že se snažil srovnat auto ze smyku a nevzal celou zatáčku driftem a mlsknul to trošku do bariéry

Příště bez bab a včas

PS: Perličkou byl fiat UNo a VW Golf II kterému se údajně přeléval olej ve vaně a natekl do sání a následně.....tu dýmovnici po každé zatáčce si dovedete představit

Jsem myslel, ze jsem zatacky taky projizdel plynule neee? Tak jak to vypadalo? Na videu gumy "kvičí" v každé zákrutě..Huska píše:Já jsem dojel, ale kvůli přítelkyni o deset minut později tak jsem se alespoň kouknul, jak to klukům šlo.M3maniac píše:to tam z celýho fora fakt přijeli jen 2 lidi???? kde to spěje?ty si jel až z Bratislavy???
Bombardérovi hodiny byly pěkné..... škoda jen, že se snažil srovnat auto ze smyku a nevzal celou zatáčku driftem a mlsknul to trošku do bariéry. Marek IS za tři kola "utavil" TDSo a pak se ploužil jak lemra
(samozřejmě pouze na jeho možnosti, protože mezi koktávkama a golfama samozřejmě vynikal) hezké červené IS jezdilo na rychlé plynulé projetí zatáček (teda alespon v místě kde jsem se díval). Jinak Bombardér a Marek IS opět odjížděli zběsilým úprkem přes Brno......ostatně tak jak je jejich standard
![]()
Příště bez bab a včas
PS: Perličkou byl fiat UNo a VW Golf II kterému se údajně přeléval olej ve vaně a natekl do sání a následně.....tu dýmovnici po každé zatáčce si dovedete představit![]()
![]()