dnes vznikl nápad, který si zaslouží jistě kousek pozornosti každého nadšence a vášnivého obhájce "té nejlepší" značky, a sice BMW. Těch, kteří jsou přesvědčeni, stejně jako já, že není možné:-) koupit nic lepšího, než co máme doma v garáži. Hlavně když to má na kapotě pozitivní znak

Naprostou náhodou jsem potkal člověka, který má stejnou vášeň jako my, ale pro vozy Audi. Jasně. My ho nechápeme, ale přesto. Připusťme tuto možnost:-). Tak vznikl nápad, uspořádat sraz BMW a Audi a navzájem si ukázat, proč milujeme právě naši značku. Audináři nám jistě budou závidět dým u zadních pneumatik a tanec na vozovce, doprovázený jadrným zvukem nabroušených motorů z Mnichova a i my můžeme jistě najít něco vábivého na jejich autech. Pojďme naše rivaly poznat jinak než na silnici, pojďme se s nimi zkamarádit, posedět u dobrého občerstvení a popovídejme si. Rozdáme si to na čas, na okruhu, o nějaké hezké ceny, možná i o poháry a užijeme si srandu.
Vše je zatím v plenkách, ale moc by mě zajímal váš názor. Co si o tom myslíte? Přijede někdo, když celou akci zorganizuju, pronajmu okruh a vše co je s tím spojené? Díky za vaše názory a odpovědi.
Tomáš.
www.bmwfest.cz