BMWfest 19.7.2007 letiště Malá Strana (Městec Králové)
-
- Kontaktovat uživatele:
BMWfest 19.7.2007 letiště Malá Strana (Městec Králové)
Zvu všechny příznivce značky BMW na BMWfest. Občerstvení, prezentace prodejců autodílů a podobně, sprint, jízda zručnosti, soutěž o nejhezčí BMW, hromadné focení, překvapení....
Na viděnou se těší BMWfest.
Prosím účast potvrďte na bmwfest@seznam.cz nebo na tel:604917815
www.bmwfest.cz
Na viděnou se těší BMWfest.
Prosím účast potvrďte na bmwfest@seznam.cz nebo na tel:604917815
www.bmwfest.cz
-
BMWfest
Dostal jsem informaci a teď i tady vidím, že za 14 dní je slet u Městce. Jak to, že tady nikdo nepíše, že pojede? Já tam určitě se svým bavcem vyrazím. Na těch stránkách píšou, že tam bude skupinové focení, to by mohlo beýt zajímavé. Ještě někdo pojede? Není důležité dojet, ale vostře vyjet:-))
-
:)
Jen se neboj,urcite kazdej na BIG PIG nepojede!!!
A co se tyce me,tak kdyz me do toho nic nespadne tak bych vzal pritulku a prijeli by jsme,ale nic neslibuju!!! Nevim co bude za 10min. natoz za tyden treba,takze takhle asi,jinak 20.7. mam narozeniny tak by to byla celkem pekna oslava narozenin
A co se tyce me,tak kdyz me do toho nic nespadne tak bych vzal pritulku a prijeli by jsme,ale nic neslibuju!!! Nevim co bude za 10min. natoz za tyden treba,takze takhle asi,jinak 20.7. mam narozeniny tak by to byla celkem pekna oslava narozenin

-
narozeniny
Tak to je perfektní. Narozeniny, to je ideální příležitost k oslavě. To bude perfektní. Uděláme nějakou srandu...

kdo se to se mnou domlouval?Drahma píše:Čau, já na to úplně zapoměl. No snad se nějak do soboty domluvíme a pojedem. Kdyžtak by sme se s Scepym domluvili na tom srazu u devíti křížů.
Simírovi : Neměl jsem ani čas na ty stabilizačky

tak takhle kdy u 9krizu?

BMW - radost z jízdy
Čau, teď jsem ti volal, ale jsi nedostupný, nebo mám špatné číslo. Já se domlouval s Lubošem. Jinak co se týče toho času, domluvíme se zitra, jo? Anebo mě prozvoň na 724721606 a já zavolám zpět.scepy píše:kdo se to se mnou domlouval?Drahma píše:Čau, já na to úplně zapoměl. No snad se nějak do soboty domluvíme a pojedem. Kdyžtak by sme se s Scepym domluvili na tom srazu u devíti křížů.
Simírovi : Neměl jsem ani čas na ty stabilizačkyted sem z toho zmaten....
tak takhle kdy u 9krizu?![]()
BMW E36 318i M40
Ahoj všichni, teprve teď sem se dostal k pc takže konečně přihazuji pár fotek ze srazu a poděkování Simírovi za organizaci a skvěle strávený den

A nakonec melounová párty

I paní fotografka si pošmákla

I paní fotografka si pošmákla

Naposledy upravil(a) romeo-bv dne 31. 07. 2008 10:46, celkem upraveno 1 x.
BMW - E39