a muj milovany TATRABANT

Míšo... šup šup
protože Ivan měl udajně pronajatý jiný plac, a plac o kterem se celou dobu jednalo je stale ejště soukromy pozemek, neboť za celé dva roky si to ještě magistrát nepřevzal, tudíž povrch je stále inevstora....Pawka G. píše:Proč to vůbec benga rozehnaly?
osmihrnek Tatramaca píše:hele,co a v tom trabosovi za techniku? vypada dobre
Ze sem si prave nejak nevsimLukas-e21 píše:Spis sem byl u toho kdyz se to vysvetlovalo.....Blumen_071 píše:...no vod ty doby co ma v kare vysilacku mu nic neunikneIwan píše: Lukasi, proc ty musis vsechno dycky komentovat z doslechu![]()
Já vim, ale ty auta mi nikdy tak nějak nic neřekly, víš jak to myslim. I přes to, že novou E320CDI bych asi teda nepohrdal...jel jsem v ní a byl jsem moc spokojenej...Pawka G. píše:Mercedes je pohodaTweety píše:Že Mercedesy nemusim, nic proti Lukáši, tak tohodle Mergla bych rád viděl na vlastní oči v akci
resilo se to i jinde, neboj, a byl sem jedne z těch co "vyslýchali" a hadali se s policajtama, a chtěl vysvětlení...."Iwan píše:Ze sem si prave nejak nevsimLukas-e21 píše:Spis sem byl u toho kdyz se to vysvetlovalo.....Blumen_071 píše: ...no vod ty doby co ma v kare vysilacku mu nic neunikne![]()
![]()
ale kdyz se to resilo v zakulisi, tak tam si urcite nebyl...a prave proto se divim, ze sem pises, co se tam resilo..