Sraz severní morava - letiště Mošnov2 !14.10! od 11:00h
Sraz severní morava - letiště Mošnov2 !14.10! od 11:00h
Takže teď už oficiálně
Spolu s pinkin jsme začali kutit nový sraz v Mošnově - Je možnost dvou termínů a necháme to na vás který si zvolíte - je to 14.10 nebo 21.10 oba sou neděle pokud by jste radši sobotu s tím že by se to protáhlo do pozdějších hodin navrhuji 20.10 v sobotu!
Místo by bylo stejné jako minule s tím že uvažujeme o té dráze vzadu která se dá využít pro sprinty a i drifty atd -
Je možnost zařídit stánek s pivkem a občerstvením - (ne jako minule - to jsem netušil že tam nic nebude) ale pokud by byl zájem o jídlo a pití potřebujeme to vědět dopředu. - Možná by tam muselo být nějaké simbolické vstupné kvůli zaplacení toho stánku?
NOVINKY NOVINKY
Jinak pokud by nám někdo chtěl pomoct budem jen a jen rádi.
Takže to je rozhonuto sraz bude 14.10 v neděli a vstupné bude 50kč na auto - v ceně je zahrnuta nálepka srazu a bude se pořádat pohár o nejhezší bmw ale nevím jestli jen mezi e30 a nebo mezi všemi bmw to můžete nějak připomínkovat. Mělo by být dostatek prostoru pro driftování a sprinty. Chybí mi někdo kdo povede spanilou jízdu a vymyslí cestu tak kdo je od mošnova a mohl by pomoct ať se ozve - třeba ten co to vedl na jaře!
Jinak první auta můžou přijíždět od 11:00 kdy už bude vše připraveno!
Spolu s pinkin jsme začali kutit nový sraz v Mošnově - Je možnost dvou termínů a necháme to na vás který si zvolíte - je to 14.10 nebo 21.10 oba sou neděle pokud by jste radši sobotu s tím že by se to protáhlo do pozdějších hodin navrhuji 20.10 v sobotu!
Místo by bylo stejné jako minule s tím že uvažujeme o té dráze vzadu která se dá využít pro sprinty a i drifty atd -
Je možnost zařídit stánek s pivkem a občerstvením - (ne jako minule - to jsem netušil že tam nic nebude) ale pokud by byl zájem o jídlo a pití potřebujeme to vědět dopředu. - Možná by tam muselo být nějaké simbolické vstupné kvůli zaplacení toho stánku?
NOVINKY NOVINKY
Jinak pokud by nám někdo chtěl pomoct budem jen a jen rádi.
Takže to je rozhonuto sraz bude 14.10 v neděli a vstupné bude 50kč na auto - v ceně je zahrnuta nálepka srazu a bude se pořádat pohár o nejhezší bmw ale nevím jestli jen mezi e30 a nebo mezi všemi bmw to můžete nějak připomínkovat. Mělo by být dostatek prostoru pro driftování a sprinty. Chybí mi někdo kdo povede spanilou jízdu a vymyslí cestu tak kdo je od mošnova a mohl by pomoct ať se ozve - třeba ten co to vedl na jaře!
Jinak první auta můžou přijíždět od 11:00 kdy už bude vše připraveno!
Naposledy upravil(a) Paja dne 25. 09. 2007 06:09, celkem upraveno 4 x.
mě by vyhovovalo toho 20.10. a občerstveni by bylo super a vlezne mi taky nevadí
EX e30 1,8 m40 TURBO EVO II http://www.youtube.com/watch?v=YUUkI4YJC-U
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
Proč to děláte v Mošnově, proc to neuděláte někde na letišti ať se tam může driftovat atd. upravuji já bych teda jel datum je jedno
Naposledy upravil(a) ferda dne 18. 09. 2007 18:10, celkem upraveno 1 x.
E28 520 stále v garáži
koupím motor 325E 95KW nabídky do sz díky
koupím motor 325E 95KW nabídky do sz díky
Správně malutky máš pravdu s tím počasím taky bych to udělal 14.10. at ješte aspon trochu to slunko svíti přece tam nebudem sedět v autech když bude třeba pršet
jinak mošnov je dobrý místo nemám nic proti řeknu pár kamošum at přijede aspon pulka Opavy s těma pěknějšíma bawkama 

ex318 m10 karbec,325i m-tech 1 luxusní kára,2x 318i m10 kua to je nuda,nova 320i na 13kach to jede,new 525e/i e28 US ,520I e28 driftcar R.I.P.passat b4 tdi ,528i e28vrak,E28 eta mat delfín,Alpina E39 avusblau
- Lukáš Konkolski
No právě tak to bylo myšleno - ale uvidíme jak si to budou lidi přát - buďto bude teplo a přijede méně lidí kvůli peněz nebo bude zima přijede méně lidí kvůli zimě - je to pech jinak řešíme už to vstupné atd aby to nebylo nelegální nebo něco takového každopádně pokud bude vstupné 50kč za auto tak budou nálepky srazu a bude soutěž o nejhezčí BMW a samozřejmě i poháry - jak jinak - nejde nám o to vydělat ale udělat sraz se vším všudy - prosíl ty kteří už něco takového organizovali i s vybíráním vstupného aby se mi ozvali přes SZ ať to můžem probrat. díky
Jinak ať se mi ozve kdo je přímo z mošnova a poblíž nebo kdo vedl minule spanilku - samozřejmě je v plánu ale tentokrát to musí být perfektní!
Jinak ať se mi ozve kdo je přímo z mošnova a poblíž nebo kdo vedl minule spanilku - samozřejmě je v plánu ale tentokrát to musí být perfektní!
taky bych řekl to ti ta tvoje 2,5ka žere tak hodně že nedojedeš do mošnova Zájo ???,Nějaký drobný se vždycky najdou ne ?? 

Naposledy upravil(a) V6 blázen dne 22. 09. 2007 06:19, celkem upraveno 1 x.
ex318 m10 karbec,325i m-tech 1 luxusní kára,2x 318i m10 kua to je nuda,nova 320i na 13kach to jede,new 525e/i e28 US ,520I e28 driftcar R.I.P.passat b4 tdi ,528i e28vrak,E28 eta mat delfín,Alpina E39 avusblau
JO na cestu bych něco schrastil, ale na nové pneu budu mít až po výplatě a to je 15.-hoV6 blázen píše:taky bych řekl to ti ta tvoje 2,5ka žera tak hodně že nedojedeš do mošnova Zájo ???,Nějaký drobný se vždycky najdou ne ??
Nechci tam jet na plecháčích-mám každou gumu jinou a přední sjeté

A to nemluvím o tom jak to vypadá, a že se mi jedna furt vyfukuje.
Za hory za doly, mé zlaté bavory kde se pasou?
Jeníčka pacholíčka zlé TDI-čka nesou.
Jeníčka pacholíčka zlé TDI-čka nesou.
NO V ŘÍJNU NEVIM JAKÝ BUDU MÍT AUTÍ (ALE BMW TO BUDE URČO)
PŘIJEL BYCH SE PODÍVAT AŤ JE SRANDA
PŘIJEL BYCH SE PODÍVAT AŤ JE SRANDA
dřív jsem byl normální zdravý uživatel 318i E30 TOURING
ale pak jsem onemocněl - diagnosis: V8 POSITIVE - virus 530i E34 ( MOJE PEŤKA)

www.v8bandits.com
ale pak jsem onemocněl - diagnosis: V8 POSITIVE - virus 530i E34 ( MOJE PEŤKA)

www.v8bandits.com