Čas mezi 14-15 hod.
Stějně pomlázky sebou

Nemám přístup na net tak kdyby cokoliv zavolejte mi: 777 910 670

Kód: Vybrat vše
Nechci tu roznaset nejaky poplasny zpravy,ale to Mimonsky letiste uz neni pristupny odnikud a je hlidane..v posledni dobe tam pry byli dva smrtaky.. bruslar vs auto a pak naka motorka...tak to tam zavreli,hlida to tam agentura a mestkaci tam litaj casto..
V nedeli tam bylo par kluk z BMW klubu,chteli si zablbnout a behem 5ti minut u nich bylo nekolik aut z ochranky s nakejma Patrolama a mestkaci a museli okamzite pryc.....
Bohužel je to fakt, za poslední dva víkendy, dva smrťáky. Když jsem tam přijel, nevěřil jsem, co vidím. Lítali tam mašiny, auta, samozřejmě velké rychlosti a to toho bruslaři, totální maglajs. Bál sem se jezdit, nakonec sem se projel jen 2-3krát tam a zpátky. Nedivím se že tam jsou smrťáky. Už se mi tam nechcemarlin píše:mam jen jeden dotaz.
Tenhle Hoax mi prisel po icq
tak jak to ve skutecnosti bylo?Kód: Vybrat vše
Nechci tu roznaset nejaky poplasny zpravy,ale to Mimonsky letiste uz neni pristupny odnikud a je hlidane..v posledni dobe tam pry byli dva smrtaky.. bruslar vs auto a pak naka motorka...tak to tam zavreli,hlida to tam agentura a mestkaci tam litaj casto.. V nedeli tam bylo par kluk z BMW klubu,chteli si zablbnout a behem 5ti minut u nich bylo nekolik aut z ochranky s nakejma Patrolama a mestkaci a museli okamzite pryc.....
Jak jsem psal, odjížděl jsem dřív než ostatní, takže nevím. Když mi říkali o těch nehodách, tak jsem se divil, že to nezavřou. Je to tam nebezpečnýmarlin píše:jj, bruslari se tam prohani. Radasi uz tam taky moc nejezdim, kvuli nim. Takze msrtaky jo, ale zadne vyhaneni se nekona.
Můžou tam dát ceduli, že vstup na plochu se trestá pokutou, a bude to...marlin píše:zavrou nezavrou. Tot otazka. Ono jde o to ze tam ta pila ze. Sklady a aero klub. A podle me by to zavrit asi bylo problematicke. Jo holt, kdyz nekteri lidi jsou kokoti....