Východní čechy - Holice /pravděpodobně/
- DJ HONZA
- Kontaktovat uživatele:
Východní čechy - Holice /pravděpodobně/
Ahoj sláva nazdar zvýletu,tak jsem vylezl z brlohu a jsem tu, po zimním spánku a začínám dělat na autě.Hele my všici východočecháčci s třicinama ale i ostatní,co takhle udělat Holice,a už někdy tak Duben- Květen bych to viděl?
Je nás tu 9 jasnejch co bysme přijeli,tak vyzývám ostatní - Královéhradecko,Pardubicko,Svitavsko,Ústeckoorlicko,Chrudimsko prostě všici odkudkoliv.
hezký den
Je nás tu 9 jasnejch co bysme přijeli,tak vyzývám ostatní - Královéhradecko,Pardubicko,Svitavsko,Ústeckoorlicko,Chrudimsko prostě všici odkudkoliv.
hezký den
Naposledy upravil(a) DJ HONZA dne 09. 04. 2007 15:16, celkem upraveno 1 x.
- chamuraphi
- Kontaktovat uživatele:
Re: Východní čechy - Holice /pravděpodobně/
Rád se přidám s Etřícou, auto budu mít připravený tak zhruba na ten Květen, takže pohodička

- chamuraphi
- Kontaktovat uživatele:
bohužel, ikdyž taková černá kovová metla by se mi mooc líbilaDJ HONZA píše:ahoj.to jsem moc rád,mimochodem ty jsi s tou černou co byl s náma již vloni ?jak jsme dali tu spanilku na Kunětickou horu ?bylo to fajne
letos minimálně 2 krát !

S tou Kuňkou to zní lákavě ,dobrej nápad

- DJ HONZA
- Kontaktovat uživatele:
No jo dneska jsme o tom debatovali v práci,tož jsme mysleli pokud vyjde počásko že by to bylo v půli dubna ?záleží na vás,jo na Kuňce je krásně,ale srázek bude - slez zase asi na parkingu supermarketu Plus Diskont v Holicích,a odtamtud spanilka na Kunětickou horu,každej házejte nápady,cokoliv k tomu chcete říct pokud byste chtěli jinam achtěla by to i většina,udělá se to jinde.hezký den všem
sraz v Holicích
Ahoj kámo, máš super nápad. Určitě zase na 100% přijedu, už se moc těším. Zatím se všichni mějte pěkně
- DrakeRK
- Kontaktovat uživatele:
Tschus. Pokud mi to vyjde tak taky dorazím! Ještě jsem na žádným srazíku nebyl, tak bych rád poznal lidi,který jsou tady z VČ. Btw, v neděli 11.3 od 16:00 je sraz v Hradci u lízátek, budete tam někdo?? Pořádají to kluci z BMW klubu, ale jak jsem se tak doslechl, tak tam prej jezděj i z fóra. Takže..... ať tam nejsem jedinej s e30.
Když jsem se rozhodoval, jaké bude mé příští auto BMW pro mě byla jasná volba 
Fiat 125
--> Škoda 100
--> BMW e30 318iS 
drakes-318is-t39895.html

Fiat 125

drakes-318is-t39895.html
DrakeRK píše:Tschus. Pokud mi to vyjde tak taky dorazím! Ještě jsem na žádným srazíku nebyl, tak bych rád poznal lidi,který jsou tady z VČ. Btw, v neděli 11.3 od 16:00 je sraz v Hradci u lízátek, budete tam někdo?? Pořádají to kluci z BMW klubu, ale jak jsem se tak doslechl, tak tam prej jezděj i z fóra. Takže..... ať tam nejsem jedinej s e30.
jo,ja tam dorazim

BMW e34 525 tds Touring
ex 318i M10, e28 524td,e30 324d
ex 318i M10, e28 524td,e30 324d
- DJ HONZA
- Kontaktovat uživatele:
Ahoooj,téda,těší mě že nás bude tolik,řekněte o tom ještě každej prosím svojim kámošům,komukoliv kdo má BMW ať přijede.Jinak tady je takový mi x mezi ostatníma fotkama v galerii mimo jiné i z našeho loňského prvního srazu Východní čechy- Holice + spanilka Kuňka
http://www.bmw-team.estranky.cz/fotoalbum/bmw-srazy/bmw
http://www.bmw-team.estranky.cz/fotoalbum/bmw-srazy/bmw
- DJ HONZA
- Kontaktovat uživatele:
Ahojec zdarec kamarádi moji,takže jak to předběžně počítám když všechno dobře dopadne,příroda naděli skvělý počásko -sluníčko,sejdem se v hojném počtu počítám okolo 20-ti kousků .Když teda všici dorazíte jak tu píšete,nás pojede cca 7-9 takže pohodička,viděl bych to na půli Dubna,takže termín ještě nechám na vás,každej si napište kdy se vám to bude nejoptimálněji hodit a pak uděláme průměr a spácháme to.Měl by to být zase parking u supermarketu Discont Plus - Holice u Pardubic Sobota někdy v 14.00 hodin,dejme tomu až všichni dorazí ,vyfotíme se ,natočíme,pokecáme,a v 15.30 by měla být spanilá jízda na Kunětickou horu,kde bysme měli zůstat,a případně spáchat i nějakou tu kůltůrní vložku,opečem si selátko,sežene se nějakej ten sudík pivča a bude nám hej,jen aby nebyl chcanec,říkám termín nechám na vás,Jaro vypadá se už udrží takže...šup šup prosím komentujte
Viva la BMW !Honzin
Viva la BMW !Honzin
- chamuraphi
- Kontaktovat uživatele:
srázek
Hojhojhoj koukám, že už to máš pěkně zmáklí a máme se na co těšit
, počítej se mnou
, mohu kdykoliv po 13.5.

- DrakeRK
- Kontaktovat uživatele:
no pokud by byl srázek až ve druhé polovině dubna, tak bych se přidal taky. Buď 21 (to je tak na 50%), nebo 28 (to bych mohl na 100%
)

Když jsem se rozhodoval, jaké bude mé příští auto BMW pro mě byla jasná volba 
Fiat 125
--> Škoda 100
--> BMW e30 318iS 
drakes-318is-t39895.html

Fiat 125

drakes-318is-t39895.html