Čerňák ???
Čerňák ???
Možná bys Ivo mohl vyhlásit asi poslední letošní sraz. Myslím, že příští týden to ještě půjde, pak už bude asi pozdě, dovolené a pod.
- mpsdesign
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čerňák ???
taky jsem přemýšlel, jestli bude poslední Čerňák. No i když jsme s mojím bawkem nemocní on zadek a já krční páteř.kdo. píše:Možná bys Ivo mohl vyhlásit asi poslední letošní sraz. Myslím, že příští týden to ještě půjde, pak už bude asi pozdě, dovolené a pod.

Cabrio
- thomas_a_anderson
To jsem nejak nepochopil... Bude vubec sraz? A jestli, tak kdy?kdo. píše:asi už potřebuju dovolenouIvo píše:to by museli být Biftečky dýl a pak by to šlo, páč přestávám chápat. Úterý, nebo čtvrtek nejdou, protože to je termínově moc blízko s biftekama (nechápu souvislost), ale NEDĚLE v 5 odpoledne je košer (zase nechápu).
E39 535i sedan
Jestli bude sraz nevím, mně se neptej. Já když budu moct a chtít, tak přijedu. Termín je v lepším případě podivný - asi má Ivo náhodou cestu do Prahy.Fx píše: To jsem nejak nepochopil... Bude vubec sraz? A jestli, tak kdy?
Jinak nevím, cos nepochopil?? Moje podivení, nad tím, že sraz v týdnu nejde svolat, páč se "svolávateli" zdá termín moc blízký k biftekům ("to by museli být Biftečky dýl a pak by to šlo" - proč ten sraz váže na jinou akci?? a proč to nejde obojí??)?? - ty dvě akce termínově nijak nekolidují, ba ani nesouvisí (kromě dvou cest do Prahy??). Nebo to, že se divím, že po pátečních biftekách už je NEDĚLE v 5 ODPOLEDNE vyhovující??
- Ivo
- Kontaktovat uživatele:
Nemám vůbec cestu do prahy prostě je to v neděli v 17.00 kdo bude mít čas přijede a kdo ne ta k se nedá holt nic dělat každý může jinak všem se nedá vyhovět tak se opravdu asi nikomu nezavděčím ať to udělám kdykoli tak se to někomu nelíbí prosím ušetřete mě těch komentářů a prostě buď přijeďte pokud máte čas a je to jednoduchékdo. píše:Jestli bude sraz nevím, mně se neptej. Já když budu moct a chtít, tak přijedu. Termín je v lepším případě podivný - asi má Ivo náhodou cestu do Prahy.Fx píše: To jsem nejak nepochopil... Bude vubec sraz? A jestli, tak kdy?
Jinak nevím, cos nepochopil?? Moje podivení, nad tím, že sraz v týdnu nejde svolat, páč se "svolávateli" zdá termín moc blízký k biftekům ("to by museli být Biftečky dýl a pak by to šlo" - proč ten sraz váže na jinou akci?? a proč to nejde obojí??)?? - ty dvě akce termínově nijak nekolidují, ba ani nesouvisí (kromě dvou cest do Prahy??). Nebo to, že se divím, že po pátečních biftekách už je NEDĚLE v 5 ODPOLEDNE vyhovující??

Život je jen náhoda .....