Zatím se nejedná o nabídku!!! Jenom sonduju jestli by byl dostatečný zájem, abych kolem toho mohl začít chodit a zařizovat. Je mi jasné, že ceny budou rozhodují ale kvůli 10 věcem pro 3 lidi se mi nechce něco takového zařizovat
Předměty s logem e30 klubu
Předměty s logem e30 klubu
Vzhledem k tomu, že už nějakou dobu jsem členem e30.cz a před mojim zaregistrování jsem zde také chodil mě napadlo, že bych se pokusil zajistit nějaké "reklamní" předměty s logem klubu. Jednolo by se o trička, mikiny, čepice, prupisky, zapalovače, "machršnůrky" k mobilu
, podložky pod SPZ, nakékoliv nálepky (to můžu zajistit i teď dle individuálních návrhů) atd atd. Vím že zde takové akce již probíhaly, ale je zde (podle mě) dost nových členů, kteří by tyto předměty chtěli. A navíc jsou to věci, které se časem zničí, optřebují, ztratí atd
takže by se to hodilo i dlouholetým členům
Zatím se nejedná o nabídku!!! Jenom sonduju jestli by byl dostatečný zájem, abych kolem toho mohl začít chodit a zařizovat. Je mi jasné, že ceny budou rozhodují ale kvůli 10 věcem pro 3 lidi se mi nechce něco takového zařizovat
Rychle neznamená stylově - e30 325iXA M-technic I CULT STYL with /////ALPINE music
No jistěFikux píše:potřebuju nějakej hezkej zapalovač
Rychle neznamená stylově - e30 325iXA M-technic I CULT STYL with /////ALPINE music
No super nápadFizl píše:No jistěFikux píše:potřebuju nějakej hezkej zapalovača možná by šla i nějaká krabička na cigára s logem
- věcí je hodně co by se dalo udělat, stačí psát návrhy a pak se to spočítá a rozhodne se jestli to má cenu dělat
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
Napadlo mě třeba i deštník v barvách BMW a s logem e30 klubu
Do auta se hodí ne
A ještě když se nám blíží konec roku jdou udělat i kalendáře, diáře a kdo ví co ještě
Vše záleží na počtu lidí!!! Do konce toho týdne pište jestli s tím souhlasíte a podávejte návrhy na různé věci. Potom by se otevřelo další téma kde by se počítalo kdo co bude všechno chtít a v jaké počtu, poté zjistím přibližné ceny a budem se bavit o vzhledu atd.
Každé připomínky co vás napadnou hoďte sem a prodiskutujem to
A ještě když se nám blíží konec roku jdou udělat i kalendáře, diáře a kdo ví co ještě
Vše záleží na počtu lidí!!! Do konce toho týdne pište jestli s tím souhlasíte a podávejte návrhy na různé věci. Potom by se otevřelo další téma kde by se počítalo kdo co bude všechno chtít a v jaké počtu, poté zjistím přibližné ceny a budem se bavit o vzhledu atd.
Každé připomínky co vás napadnou hoďte sem a prodiskutujem to