autodrom Most

Info o všemožných akcích a srazech - hlavně BMW
Odpovědět
Sean

autodrom Most

Příspěvek od Sean » 21. 10. 2003 12:51

Pánové,tenhle víkend nám tu v Mostě otvírají autodrom.Den otevřených dveří,nějaké blbosti jako škola smyku atd+neofic. výstava tuning aut - pro info,čus

smash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smash » 21. 10. 2003 17:05

nemuselo by to bejt špatný, ale obávám se, že se tam nedostanu. Babička má 80 a chystá se ňáká grandiózní oslava, na kterou se mi fak nechce... :roll:
-------------------------------------------------------
*** Bayerische Motoren Werke rulezzz ***

Blumen_071
member of yacht club Monaco

Příspěvek od Blumen_071 » 21. 10. 2003 20:52

rád bych. kdyz mi dodelaj auto tak pojedu

SlimShady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SlimShady » 21. 10. 2003 21:12

smash píše:nemuselo by to bejt špatný, ale obávám se, že se tam nedostanu. Babička má 80 a chystá se ňáká grandiózní oslava, na kterou se mi fak nechce... :roll:
Vezmi babicku na jizdu sveho zivota 8) urcite na to nezapomene :lol:
Faszom a seggedbe verem te buzi :!:

Sean

Příspěvek od Sean » 22. 10. 2003 06:38

Tak to se tam uvidíme.Já to mám za rohem.Docela by mě zajímalo jak to zvládnou organiuačně,ale nedělají to poprvé.Ten radar na rovince by mohla být dobrá atrakce.Je tu někdo z okolí?Někdy se tam sejdou docela skvosty,dokonce jsem tam viděl i Cobru a po okolí se potuluje jedno Diablo a corrado s nitrem.Snad to nebude akcička pro samodomo šáde tuning.

smash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smash » 22. 10. 2003 06:51

SlimShady píše:
smash píše:nemuselo by to bejt špatný, ale obávám se, že se tam nedostanu. Babička má 80 a chystá se ňáká grandiózní oslava, na kterou se mi fak nechce... :roll:
Vezmi babicku na jizdu sveho zivota 8) urcite na to nezapomene :lol:
:lol: :lol: :lol: myslim, že by to byly její poslední narozeniny a možná poslední den života... asi rači ne :wink:
-------------------------------------------------------
*** Bayerische Motoren Werke rulezzz ***

Sean

Příspěvek od Sean » 24. 10. 2003 06:39

Tak to vypadá že si ten rekord trhnu sám.Škoda

Sean

Příspěvek od Sean » 27. 10. 2003 07:27

for Petr:Škoda chlape že jsem tvou odpověď už nečetl.Naposledy jsem tu byl v pátek.Jedno stříbrný Bawo jsem tam viděl ve frontě na okruh.Pak tam byly 2černý.Jedno z nich mé-318is.Jestli jsi ho viděl pěkně se zamotat v jedné šikaně,to jsem byl já.Stříbrné tam bylo jediné.Byl jsi tam?Odkud jsi?Měj se

Dali
Kontaktovat uživatele:

for: Petr, Sean

Příspěvek od Dali » 27. 10. 2003 11:57

Škoda, že jsme se nedomluvili dřív, mohli jsme pokecat, byl jsem tam taky s černým ISkem, odjezdil jsem asi 20 kol, nejlepší to bylo při jízdě tuningovejch kár, těch pár kol bez přestávek:-) Dojezdil jsem brzdový destičky, pár mm z letního obutí, ale naštěstí bez nehod a už se těším na jaro:-) Všiml jsem si tam stříbrný 325, co jezdila z boxů, nějaký černý E30 AC Schnitzer, někdo odsud?
jezdit se dá jenom autem, anebo BMW...

Sean

Příspěvek od Sean » 27. 10. 2003 13:37

Tak to jsi byl jediný BMW mezi tuningcars.Jiné jsem tam neviděl.Černá met.,kouřové skla vzadu.Mám úplně stejné.Pak už jsem tě ale neviděl.Ostatní tuningáři si ty své káry nějak moc šetřili.Byl tam taky jeden co se mu seklo zadní kolo a táhnul ho po té rovince tak ve 130-150km/h.Pěknej kouř.Mluvil jsem tam s jedním e30 325,ale myslim ž o www.e30.cz nikdy neslyšel.Pak tam byla ta druhá stříbrné e30,že by Petr.Já to tu zkoušel domluvit,bohužel,nikdo nic.Měj se - co světlo,dorazilo?

Dali
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali » 27. 10. 2003 13:54

jojo, to ISko mezi tuningáři a autohifi s Diamant metlou jsem byl já..., Byla tam chvíli ještě jedna E30, myslím, že černá, ale s jejím majitelem jsem se nepotkal. Já moc nestíhal před Mostem sem do fóra, takže příště se musíme domluvit. Taky se měj a ať Ti to jezdí, ps: světlo dorazilo, ještě ho musím dneska vyzvednout na poště, nebo Ti ho pošlou zpátky:-)))
jezdit se dá jenom autem, anebo BMW...

Odpovědět