autodrom Most
autodrom Most
Pánové,tenhle víkend nám tu v Mostě otvírají autodrom.Den otevřených dveří,nějaké blbosti jako škola smyku atd+neofic. výstava tuning aut - pro info,čus
http://www.autodrom-most.cz/news/dod0103.htm
http://www.autodrom-most.cz/news/dod0103.htm - tak co,přijedete někdo?
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
Tak to se tam uvidíme.Já to mám za rohem.Docela by mě zajímalo jak to zvládnou organiuačně,ale nedělají to poprvé.Ten radar na rovince by mohla být dobrá atrakce.Je tu někdo z okolí?Někdy se tam sejdou docela skvosty,dokonce jsem tam viděl i Cobru a po okolí se potuluje jedno Diablo a corrado s nitrem.Snad to nebude akcička pro samodomo šáde tuning.
SlimShady píše:Vezmi babicku na jizdu sveho zivotasmash píše:nemuselo by to bejt špatný, ale obávám se, že se tam nedostanu. Babička má 80 a chystá se ňáká grandiózní oslava, na kterou se mi fak nechce...urcite na to nezapomene

-------------------------------------------------------
*** Bayerische Motoren Werke rulezzz ***
*** Bayerische Motoren Werke rulezzz ***
for: Petr, Sean
Škoda, že jsme se nedomluvili dřív, mohli jsme pokecat, byl jsem tam taky s černým ISkem, odjezdil jsem asi 20 kol, nejlepší to bylo při jízdě tuningovejch kár, těch pár kol bez přestávek:-) Dojezdil jsem brzdový destičky, pár mm z letního obutí, ale naštěstí bez nehod a už se těším na jaro:-) Všiml jsem si tam stříbrný 325, co jezdila z boxů, nějaký černý E30 AC Schnitzer, někdo odsud?
jezdit se dá jenom autem, anebo BMW...
Tak to jsi byl jediný BMW mezi tuningcars.Jiné jsem tam neviděl.Černá met.,kouřové skla vzadu.Mám úplně stejné.Pak už jsem tě ale neviděl.Ostatní tuningáři si ty své káry nějak moc šetřili.Byl tam taky jeden co se mu seklo zadní kolo a táhnul ho po té rovince tak ve 130-150km/h.Pěknej kouř.Mluvil jsem tam s jedním e30 325,ale myslim ž o www.e30.cz nikdy neslyšel.Pak tam byla ta druhá stříbrné e30,že by Petr.Já to tu zkoušel domluvit,bohužel,nikdo nic.Měj se - co světlo,dorazilo?
jojo, to ISko mezi tuningáři a autohifi s Diamant metlou jsem byl já..., Byla tam chvíli ještě jedna E30, myslím, že černá, ale s jejím majitelem jsem se nepotkal. Já moc nestíhal před Mostem sem do fóra, takže příště se musíme domluvit. Taky se měj a ať Ti to jezdí, ps: světlo dorazilo, ještě ho musím dneska vyzvednout na poště, nebo Ti ho pošlou zpátky:-)))
jezdit se dá jenom autem, anebo BMW...