nachci tam bejt sám sice tam bejvá pár e30 ale ty jsou v LIBOVKáCH a na to zatim nemám
Mimonský války (26-28.8.2005)
Mimonský války (26-28.8.2005)
Nazdar lidi pojedete nekdo na Mimonský války (26-28.8.2005)?????????
nachci tam bejt sám sice tam bejvá pár e30 ale ty jsou v LIBOVKáCH a na to zatim nemám
tak jak???
nazdar chuligáni tak jak dáme si teda nekde sraz? Navrhuju to Mn.Hradiště
stejnek pres nej nejspíš všichni pojedete.
stejnek pres nej nejspíš všichni pojedete.
Píčo
Pojedu také snad tam udám mazla,jinak už fakt nevim,jak ho prodat,je mi divný,že ani nikdo na něj nevolá!!!!
Takže až tam uvidite Stříbrnou E28 se značkou CZertCAR tak jsem to jáa!
Zdar
Takže až tam uvidite Stříbrnou E28 se značkou CZertCAR tak jsem to jáa!
Zdar
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
ja taky jedu! a jeste par e30od nas z mostu! jestli se chcete nečkdo pridat, jedu z omv v litvinove okolo 15hod a kolem 15,15z mostu ze shellky! jinak se stavte na pokec! e30touring cerna, e30coupe 2xcervena a z toho jedna s cernou kapotou, co se tu nedavno resilo! 
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 
-
xxx
Ted jsem se vrátil a docela gut...
Přijel jsem tam asi v 15.30 , nikde nikdo, tak jsem si zaparkoval u sprintů a čekal na soupeře
No pohoda, pojezdil jsem, žádný zácpy, fakt docela dobrý. Příště pojedu asi zase jen v pátek odpoledne, docela mi to vyhovuje. Dal jsem asi 20 sprintů, ubylo asi 2mm vzorku a hlavně jsem porovnal jak na tom jsem mezi ostatníma autama a podautama 
Přijel jsem tam asi v 15.30 , nikde nikdo, tak jsem si zaparkoval u sprintů a čekal na soupeře
a dobry jo? jaky mas auto jestli se muzu zeptat. dikPetr237 píše:Ted jsem se vrátil a docela gut...
Přijel jsem tam asi v 15.30 , nikde nikdo, tak jsem si zaparkoval u sprintů a čekal na soupeřeNo pohoda, pojezdil jsem, žádný zácpy, fakt docela dobrý. Příště pojedu asi zase jen v pátek odpoledne, docela mi to vyhovuje. Dal jsem asi 20 sprintů, ubylo asi 2mm vzorku a hlavně jsem porovnal jak na tom jsem mezi ostatníma autama a podautama