SOSNOVA nekdy ve druhe polovine zari!!!

Info o všemožných akcích a srazech - hlavně BMW
Filip
Kontaktovat uživatele:

SOSNOVA nekdy ve druhe polovine zari!!!

Příspěvek od Filip » 25. 07. 2003 17:25

Ciao lidicky znamy a neznamy,
vite, ze jsem jiz pri posledni NEVYDARENE akci SOSNOVA rikal, ze jiz to delat nebudu. Vcera neboli ve ctvrtek na bifteckach (jinak jako obvykle jedinecne biftecky) jsme nejak mluvili o Sosnove. Co jet na Sosnovou,ale zajezdit si na motokarach. Co vy na to??? Treba na 3 hodky a pokud by se nam to libilo muzeme cele 3 hodiny a nebo hodinku a 2 v nasich plechvych milaccich a nebo jen ty motokary. Cena za pujceni motokary je 600,-Kc/hodinu. Motokara HONDA ma obsah 200 ccm a nebo,ale to nevim jiste neni proverono motokara HONDA obsah 390 ccm. Tam,je ale cena 3 000,-Kc/hodinu+ cena za okruh. Co vy na to??? Zatim jen predbezne a pokud by jste byli pro jdem do toho ne?? Ale lidi jen vazni zajemci, jde ted o to, ze je to dost drahe. Ja bych videl bud nejak kolem 15.9.2003 (vikend+-) nebo ke konci. Jinak ja v pondeli zjistim kolik nas budou stat ty motokary + okruh + neco kolem (automechanici neboli doplnovaci paliva+gumari). Takze v pondeli nebo v utery t sem soupnu.
Zatim se mej te a hezky vikend Filip.

Francis
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Francis » 25. 07. 2003 18:40

No, nekdy loni jsem prijel na Sosnovou o necelou hodinku drive a pozoroval, jak tam ctyri palousci jezdili s motokarama 200ccm. Cely okruh s plnym plynem. Tato varianta me nelaka.

S motokravou 390ccm uz by to byla jina kava! Rozhodne vydatnejsi. 3000,- Kc/hodina + pronajem okruhu neni zrovna malo penez za tak kratky cas zabavy. Jeste budu premyslet.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition

ondra_m
Site admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondra_m » 25. 07. 2003 23:23

Hmm, můj názor je jasný :-)

Jen doufám, že nebudu zase v tu dobu někde v ....
Ondra ex.M-Fahrer

Hory

Příspěvek od Hory » 26. 07. 2003 12:51

Ale jo proč ne. Ja bych jel tak na 1 hodku motokárou, no a zbytek svym běloušem. Třeba. :D Termín by byl OK. Už bych se taky konečně rád svez se svym na okruhu, ty powerslaidy přes křižovatky už nejsou tak adrenalinový. :twisted:
e30 325iT, e30 320i, e30 320i, e30 325i, e30 318is, e34 535i, e30 335i, e30 318isT, e30 320iTM50, e30 327iT, e36 318is, e30 316iT, e30 327i, e39 528i, e36 320iT

Sandál

Příspěvek od Sandál » 26. 07. 2003 20:52

ježdění s autem - není co řešit, jezdění na motokáře - přivezu si vlastní ostrou verzi - akorát mně nikdo nesmí převálcovat

Petr e36

Příspěvek od Petr e36 » 27. 07. 2003 10:19

Ty motokáry sou už vylítaný sračky starý snad 5 let, ale ta 390ka je dobrý svezení. Zkoušeli jsme ji když ji před 2 rokama přivezli a jela jako prase, jenže kdo ví v jakym je dnes stavu.

Návštěvník

Re: SOSNOVA nekdy ve druhe polovine zari!!!

Příspěvek od Návštěvník » 20. 08. 2003 14:19

Co se na posledni Sosnove nevydarilo? Uz jsem tam chvili nebyl, ale dyt je to fajn okruh. Motokary jsou naprd, nechci si hrat na zadnyho lowridera. Hlasuju klasicky pro jezdeni bavorskyma plechacema.

Kileer

Re: SOSNOVA nekdy ve druhe polovine zari!!!

Příspěvek od Kileer » 20. 08. 2003 14:24

Kvuli motokaram je vazne skoda jezdit nekam dal nez do Radotina. :!:
Anonymous píše:Co se na posledni Sosnove nevydarilo? Uz jsem tam chvili nebyl, ale dyt je to fajn okruh. Motokary jsou naprd, nechci si hrat na zadnyho lowridera. Hlasuju klasicky pro jezdeni bavorskyma plechacema.

Ivo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo » 20. 08. 2003 16:02

Auta auta auta a ještě jednou A´´ůů t á á á :twisted: :twisted:

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 20. 08. 2003 16:08

ja jsem taky pro auta...

a nizsi cena by taky nezkazila den....:)

ale chapu ze to neni zadara....
Obrázek

ondra_m
Site admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondra_m » 20. 08. 2003 21:25

GeRoX píše:ja jsem taky pro auta...

Hele GEROX zorganizuj to. Já za sebe ti můžu slíbit, že přijedu.
Až to zorganizuješ, tak jsem zvědavej co budeš říkat. (Ceny a tak :-)))

ÁÁAch, je spousta lidí co nadává, machruje přes net, ale že by nějak hejbli zadkem.... a zkusili to, to ne, na to jsou másla.
Ondra ex.M-Fahrer

Francis
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Francis » 20. 08. 2003 21:46

ondra_m píše:ÁÁAch, je spousta lidí co nadává, machruje přes net, ale že by nějak hejbli zadkem.... a zkusili to, to ne, na to jsou másla.
Souhlas. Ptal jsem se a osobně navštívil autodrom ve Vysokém Mýtě. Na hodinu-dvě půjčit nechtějí, celý den stojí 15.000 Kč. By mě zajímalo, jak to chce někdo zlevnit, když se přihlásí 10-12 lidí a z toho nakonec dva-tři nepřijedou. A organizátor akce musí okruh zaplatit předem. Když je to tak jednoduché, proč je srazů tak málo?

Mám radost z toho (a nejen já), že se vám v Dolním Lánově líbilo. Ta radost je asi jediný "výdělek" celé akce. Docela nechápu, proč nám pomáhali zadarmo lidé, kteří nemají BMW, nejezdí na jiné srazy a makali tam celý den. Že by forma masochismu? :-)
323ti stock condition

Uli_d
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uli_d » 21. 08. 2003 08:01

Francis píše:
ondra_m píše:ÁÁAch, je spousta lidí co nadává, machruje přes net, ale že by nějak hejbli zadkem.... a zkusili to, to ne, na to jsou másla.
Souhlas. Ptal jsem se a osobně navštívil autodrom ve Vysokém Mýtě. Na hodinu-dvě půjčit nechtějí, celý den stojí 15.000 Kč. By mě zajímalo, jak to chce někdo zlevnit, když se přihlásí 10-12 lidí a z toho nakonec dva-tři nepřijedou. A organizátor akce musí okruh zaplatit předem. Když je to tak jednoduché, proč je srazů tak málo?

Mám radost z toho (a nejen já), že se vám v Dolním Lánově líbilo. Ta radost je asi jediný "výdělek" celé akce. Docela nechápu, proč nám pomáhali zadarmo lidé, kteří nemají BMW, nejezdí na jiné srazy a makali tam celý den. Že by forma masochismu? :-)
Doufam, ze ste neprodelali hosi!!!! Ja se priste pokusim vic zrat a chlastat!!!

Francis
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Francis » 21. 08. 2003 08:30

Uli_d píše:Doufam, ze ste neprodelali hosi!!!! Ja se priste pokusim vic zrat a chlastat!!!
Neprodelali. Vyslo to.
323ti stock condition

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 21. 08. 2003 08:48

ondra_m píše:

ÁÁAch, je spousta lidí co nadává, machruje přes net, ale že by nějak hejbli zadkem.... a zkusili to, to ne, na to jsou másla.
ja myslel ze ta posledni veta "chapu ze to neni zadara..." bude stacit k tomu aby se vedelo ze to nebylo mysleno vazne...no vidim ze ne...takze jeste jednou CHAPU ze TO NENI MOZNY UDELAT ZADARA ... tu nizsi cenu jsem psal dokonce se smajlikem ... tolik k tomu a dik ze se snazite zorganizovat takove akce ... vazne ...
Obrázek

Filip
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filip » 21. 08. 2003 09:39

TAk jako zadarmo jo, hmmmmmm GEROX nejezdil jsi minule tech par kolecek s tou spalenou spojkou ZADARA????? Tak jsem byl skusnej a nic jsem za to nechtel.Jak napsal Ondra_m machrujete vsici jen PRES NET a tak,ale kdyz prijde na vec tak mate bobecky krom par lidi. A ti vedi, kteri jsou. :( :( :( :( :( :( :( :( Jdu zaridit tu Sosnovou na zari.

ondra_m
Site admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondra_m » 21. 08. 2003 09:51

GeRoX píše:
ondra_m píše:

ja myslel ze ta posledni veta "chapu ze to neni zadara..." bude stacit k tomu aby se vedelo ze to nebylo mysleno vazne...no vidim ze ne...takze jeste jednou CHAPU ze TO NENI MOZNY UDELAT ZADARA ... tu nizsi cenu jsem psal dokonce se smajlikem ... tolik k tomu a dik ze se snazite zorganizovat takove akce ... vazne ...
Víš, mne jaké koliv reakce tohoto typu byť se smailíkem zdvíhají ze židle, protože zkušenosti ze srazů které jsem organizoval, nebo spoluorganizoval jsou skoro trystní. Musíš vytasit velkou vatu za okruh, pak určit cenu takovou aby přijeli lidé a zaplatilo se to. Buď se dá cena nízká a přijede tam každý vemeno a budeme si všichni překážet. (A krom toho se najde spousta lidí, kterejm přijde, že nízká cena není dost nízká).
Nebo se zvolí cena tak nějak akorát, aby přijeli jen lidé co jsou v pohodě a aby se to zaplatilo. A to je ta cena ještě vyšší, ale zase mám zkušenost, že ti co přijedou tak zaplatí a neprudí a jsou rádi, že můžou drandit po okruhu.
No, ale vždy je riziko, že bude ráno třeba pršet, a ty lidé se prostě rozhodnou, že nepřijedou. No a pak stojíš u okruhu, místo 20ti aut je tam 6kousků, no a okruh stojí furt stejně, kdo to doplatí? Organizátor? Ano je to tak. Už se to stalo, zatáhli jsme to s filipem na půl, nic moc, mohl jsem si za ty prachy koupit spoustu jinejch věcí.

Já to vždy organizoval jen proto, že jsem si chtěl zajezdit s pár znamými lidmi a přitom snížit cenu na rozumnou hladinu. No a když jich přijede málo tak je to pěkně na hovno.
Jo a ještě je tu riziko, že když se někomu něco stane, tak mne budou vláčet po policejních služebnách.

Ještě, že tu jsou lidé jako Filip, Francis, příp. Fido, kteří jsou ochotni něco organizovat. (Nemachrujou tady na fóru, ale umí skutečně něco udělat).

Rozhodně jsme to nikdy nedělali pro zisk, ale pro zábavu a setkání se stejně "postiženými" lidmi. Kdybych potřeboval si přivydělat, tak znám jiné metody a bez takového rizika.

Takže jestli ti cokoli vadí, skus to zorganizovat a pak si povíme.

Uff, to jsem se vykecal(vypsal), ale prostě mne to vždy nadzvihne.
Ondra ex.M-Fahrer

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 21. 08. 2003 10:03

OK...tak se omlouvam ze jsem to tam napsal....jeste jednou...

...vim jaky to muze byt narocny to zorganizovat, takze uz drzim hubu...

...2 Filip: nezapomel jsem na to a myslim ze jsem se taky podekoval.

...kdybyste potrebovali pichnout tak neni problem pokud muzu tak rad pichnu...ale to jsem uz taky psal, takze nevim co bych vic mel proto udelat...vnucovat se rozhodne nebudu...

...takze z me strany jeste jednou OMLUVA a tecka. Zbytek je uz jen na Vas.

btw: to machrovani bych se moc netahal, muze to vyvolat dalsi nesmyslnou debatu.
Obrázek

ondra_m
Site admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondra_m » 21. 08. 2003 10:09

GeRoX píše:OK...tak se omlouvam ze jsem to tam napsal....jeste jednou...

...vim jaky to muze byt narocny to zorganizovat, takze uz drzim hubu...
Ale v klidu :-) Pro mne nejhezčí dárek by byl kdyby jsi uspořádal něco ty :-)
Ondra ex.M-Fahrer

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 21. 08. 2003 10:35

ver mi ze bych rad ale .... jakou vymluvu ted napsat? :) ... ze by nemam na to cas...:)
Obrázek

Odpovědět