REGISTRACE A INFO ZDE
Clovece, i ja sbiram plusove body ... Problem je, ze nekdy maji ty body velmi kratkou trvanlivost ... Obycejne do rana expiruji ...labros píše:v brne to taky funguje na plusovy body![]()
.to jsem rad ze v tom nejsem sam.
Huska píše:jelikož statečně odolávám FB, tak informace tady na klubu je dobrá. Loni jsem byl na dovolené takže letos bych rád absolvoval.
PS: s bodováním je to všude stejné .. nejlepší je "zeptat se na svůj názor manželky"![]()
.. to se kolikrát divím co se mi ne/chce
Hele až se stane tvojí manželkou a porodí ti děti a bude mít za sebou několik let mateřský a pořád bude mít takový nadšení pro tvoje koníčky, tak pak uznám, že můžeš být rád za to, co máš doma.alkaba píše:Mladou, která jede pod číslem 628![]()
No to je to jediný, co můžeš, ale zkušenosti hovoří jasně.alkaba píše:No můžeme jen doufat, že to tak zůstane(ikdyž tomu asi taky nevěřím)
presne tak.vidim ze mas zkusenostiBOOST píše:Hele až se stane tvojí manželkou a porodí ti děti a bude mít za sebou několik let mateřský a pořád bude mít takový nadšení pro tvoje koníčky, tak pak uznám, že můžeš být rád za to, co máš doma.alkaba píše:Mladou, která jede pod číslem 628![]()
![]()