Liberec - Mimoň ?!
Liberec - Mimoň ?!
kolik sněhu je tam?
jel by někdo zítra ?
jel by někdo zítra ?
Naposledy upravil(a) DC dne 22. 01. 2005 23:30, celkem upraveno 1 x.
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
jenom čekám až někdo napíše : JE TAM SNÍH !!!!!! a hned jedu 

z E 30 bych vyrost kdybych měl na tohle
teď mě to napadlo, přitom o tom vím od včera, mám možná zajímavější lokalitu než je Mimoň : včera mi služebák vypověděl poslušnost v průmyslové zóně v Liberci...tam jsou super nový silnice pospojovaný kruháčema a večer a možná i přes den o víkendu tam skoro nikdo nejezdí...je to prostě rovinka tak 200-300 metrů a na obou koncích kruháč na další rovinky a na těch další kruháče...a včera večer tam akorát super sněžilo-ideální místo na ježdění dveřma napřed až do omrzení.
tak co vy na to ?
tak co vy na to ?
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
no pokud tam sou obrubniky tak to asi moc ideal na dverovani nebudeMirek píše:teď mě to napadlo, přitom o tom vím od včera, mám možná zajímavější lokalitu než je Mimoň : včera mi služebák vypověděl poslušnost v průmyslové zóně v Liberci...tam jsou super nový silnice pospojovaný kruháčema a večer a možná i přes den o víkendu tam skoro nikdo nejezdí...je to prostě rovinka tak 200-300 metrů a na obou koncích kruháč na další rovinky a na těch další kruháče...a včera večer tam akorát super sněžilo-ideální místo na ježdění dveřma napřed až do omrzení.
tak co vy na to ?

musíš si uvědomit, že je to průmyslová zóna-takže ty kruháče jsou dimenzovaný pro kamiony s návěsem a pokud se ani na takovej kruháč nevejdeš s BMW, tak máš ještě co dohánět v tréninku...Maranelo píše:no pokud tam sou obrubniky tak to asi moc ideal na dverovani nebude![]()

- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
nerikam ze jsem drift maestro to vubec neMirek píše:musíš si uvědomit, že je to průmyslová zóna-takže ty kruháče jsou dimenzovaný pro kamiony s návěsem a pokud se ani na takovej kruháč nevejdeš s BMW tak máš ještě co dohánět v tréninku...Maranelo píše:no pokud tam sou obrubniky tak to asi moc ideal na dverovani nebude![]()

já taky ne, ale včera jsem tam byl a myslím, že je to okMaranelo píše: nerikam ze jsem drift maestro to vubec neale znas to i mistr tesař se utne
![]()
to nemyslíš vážně ???!!!DC píše:doooost daleko
Praha-Mimoň : 92,4 km
Praha-Liberec : 104 km
zdroj : Route 66
myslím, že ideální by bylo jet tam tak na 18:00 a vracet se třeba 21-23 domů, aspoň se vyhneme návalům na dálnici...
No hohohoholoto lina ja ti dam ridice, sekretarkoDC píše:jj doufam že to muj řidič (Jirka) stihne
tak kdo se přidá

Koukej vytahnout cernyho a nech ho uzit taky trochu zimnich radovanek, chudak auto si jeste ani neuzilo

At me ma kdo tahnout domu a at si to taky vyzkousim bez samosvoru

Takze zejtra, minimalne Mirek ma ucast povinnou, at vim kde to je

já jedu!Jirka325 píše:minimalne Mirek ma ucast povinnou, at vim kde to je