DAN píše:To je docela brzo kuci - 9 o klok![]()
Posuňme to na 10![]()
Já možná budu mít na krku ještě king konga
Mám den ( večer ) před tím nějaké mecheche.
NJN, když bylo min. neděli jaro, tááák jste dostali teprve nápad
Příště musíme udělat nějakou improvizaci, dyk wod čeho máme trubky, zavoláme si a sčuchnem se.
Protože zejtra budou mít v krematoriu inventuru(vim to, ptal sem se) - úmrtní list neseženu, tak pojedu, zajistěte, aby fungoval ten výherní automat na kávu, budu ho potřebovat
P.S.: kukly s sebou - jedeme přece na kávu
to je na Starokolinsky, jak je STK? Mozna bych se stavilBOOST píše:Tak v neděli dopoledne proběhne další srázek. Je to v Kolíně u benz. pumpy Agip směrem na Prahu.
Stav se určitěRaon píše: Mozna bych se stavil
program je zajimavej a lakavej tak to se asi stavimDAN píše:Stav se určitěRaon píše: Mozna bych se stavil![]()
V 10, 11 tam ještě budem, já přijedu v cca 10, to bude akorát odjíždět Luboš-ten je totiž všude max. 20 minut, dýl nikdy na jednom místě nevydrží, dycky někam musí (nemyslím na WC, i když to asi taky)-potřebuje furt změnu.
Takže místo na parkování určitě bude i pro sedmu.
Třeba ji tam wod tebe někdo hned koupí, minule nás tam zpovídali( každej asi 15 sekund) nějaký dva, nezávisle na sobě, čeňkové - "a to sou čecko bavoráci, hmm, trojkový, hmmm,...."
Pak bude spanilá jízda cca 60m na parkoviště nějakýho Pramenu, tam provedem proškolení v driftáži a rozsekáme auta o kolostav.