Včera 16.03. se konal na Czechringu den otevřeného depa s novinářskými jízdami, jakož to oficiální zahájení sezony. Na nově upravené trati se proháněli KTM XBOW, M3 E92 a 1M. Šikovně jsem se začlenil do skupinky a dostal jsem se k M3 a musím říci, že ani ta se na trati neztrácela, ikdyž je to opravdu už velké GT co jezdí rádo rovně a té blikající elektroniky během celé jízdy. Možná kdyby se to vyplo, tak by se auto ukázalo ve své kráse.
Mno nic, chtěl jsem hlavně říci, že rozšiřující obrubníčky jsou instalovány, trochu betonu a svodidel ubylo a některé pasáže se díky tomu zrychlily. Projížděl jsem to večer i s E30kou a změna k lepšímu jde znát a začíná se to podobat klasickému okruhu
Připomínám že registrace již běží na
http://www.bmwrace.cz , zatím to vypadá spíš na závod ISek, jakoby se M20/M50 strachovali

.
Požádám vás o včasnou registraci závod/jízdy/sraz, ať můžeme s předstihem a klidem zajistit dostatek toytoyek, občerstvení a ostatní "drobnosti" týkající se doladění harmonogramu a systému hodnocení závodu, které se odvíjí od počtu soutěžících / účastníků.