Nie som Bumpy ale Bumper a ty pojdes aj za cenu pichlej gumyLopo píše:Prosim ta Bumpy nececkuj... aj keby sa ti nahodou nepodarilo ma presvedcit aby som isiel tiez, tak ti aspon vysvetlim kudy kamBumper píše:Chcem sa spytat ci niekdo nepojde nahodou na zraz z Uh.Brodu,tam by sme sa pripojili.To mesto poznam vcelku dobre tak by sme sa dohodly,preto ze neviem presne kde bude to miesto zrazu.Viem ze to je Napajedla u Otrokovic ale de presne to netusim
ZLÍNSKO-NA VŠEMINĚ v SOBOTU 13.9. OD 11:00 OD STR.17!!!!!!!!
BMW e32 730iA '87
It's my war ship
It's my war ship
OK, Já taky. Tak budeme doufat oba dvaBumper píše:No to bude super,dufam ze to videMíšánek píše:Jsem přímo z Brodu, tak by sme sa tam mohli srazit bez problémů, ale jak jsem psal už předtím, nevim jestli mně to nějak vyjde kvůli práci...![]()
Každopádně jak se bude blížit termín, tak dám vědět jak to bude vypadat
No smoke, no fun...

- Dušan M10B18
Tři.... doufam, že budu mit autoMíšánek píše:OK, Já taky. Tak budeme doufat oba dvaBumper píše:No to bude super,dufam ze to videMíšánek píše:Jsem přímo z Brodu, tak by sme sa tam mohli srazit bez problémů, ale jak jsem psal už předtím, nevim jestli mně to nějak vyjde kvůli práci...![]()
Každopádně jak se bude blížit termín, tak dám vědět jak to bude vypadat

- Dušan M10B18
Jo snad to bude dobré, jen přemýšlím, jestli někde nezajistit nějaké posezení, kdyby náhodou bylo hnusně. No a ikdyby nebylo, tak myslí, že i někde posedět a třeba něco zdlabnout by nebylo od chyby.Dušan M10B18 píše:No vypadá, že nás bude docela slušný počet, to je dobře... Ještě aby vyšlo počasí a bude to supr....
BMW 318 IS that IS fun
JJ to vobec neni zly napad niekde si sadnutbazz píše:Jo snad to bude dobré, jen přemýšlím, jestli někde nezajistit nějaké posezení, kdyby náhodou bylo hnusně. No a ikdyby nebylo, tak myslí, že i někde posedět a třeba něco zdlabnout by nebylo od chyby.Dušan M10B18 píše:No vypadá, že nás bude docela slušný počet, to je dobře... Ještě aby vyšlo počasí a bude to supr....
BMW e32 730iA '87
It's my war ship
It's my war ship
start byva od 8.00, jsou 2 treninky + 4 zavody...
http://www.pujcovnavleku.com/SA/brezen/brezen.html
http://www.pujcovnavleku.com/SA/brezen/brezen.html
Byl jsem dnes domluvit posezení, jediné schudné skrz parkování mne napadlo ve Spitinove.Predbezne zamluveno 20-30 míst. škoda že byl zamluvenej salonek, nějak jsem neměl dřív čas, ale mají ještě sál, kam se vleze i více lidí. Znám se s chlapama co tam delají a majitel je fanda do veteránu, tak vyšel vstříc a nabidnul velkej sál. Je to jako sokolovna... šlo oto aby jsme meli kam zapadnout kdyby bylo špatne počasí v případě dobrého počasí se kde nadlábnout aspláchnout žízen. Jezdím tam docela často a z napajedel je to co by šutrem dohodil. Kdo je pro?
Odkaz: www.kolena-spytihnev.cz
BMW 318 IS that IS fun
- Dušan M10B18
Supr! Jsem pro... znám to tam, myslim že nebude problem...bazz píše:Byl jsem dnes domluvit posezení, jediné schudné skrz parkování mne napadlo ve Spitinove.Predbezne zamluveno 20-30 míst. škoda že byl zamluvenej salonek, nějak jsem neměl dřív čas, ale mají ještě sál, kam se vleze i více lidí. Znám se s chlapama co tam delají a majitel je fanda do veteránu, tak vyšel vstříc a nabidnul velkej sál. Je to jako sokolovna... šlo oto aby jsme meli kam zapadnout kdyby bylo špatne počasí v případě dobrého počasí se kde nadlábnout aspláchnout žízen. Jezdím tam docela často a z napajedel je to co by šutrem dohodil. Kdo je pro?

- veteiks
- Kontaktovat uživatele:
..
ok jsem pro, i za sveho spolujezdce, to koleno se nam zamlouva 
http://forum.zraloci.net ... oficiální fórum E21 klubu a nejen těhle žraloků..
NO jak som hovoril Vy budete urcite vediet kde je najlepsiebazz píše:Byl jsem dnes domluvit posezení, jediné schudné skrz parkování mne napadlo ve Spitinove.Predbezne zamluveno 20-30 míst. škoda že byl zamluvenej salonek, nějak jsem neměl dřív čas, ale mají ještě sál, kam se vleze i více lidí. Znám se s chlapama co tam delají a majitel je fanda do veteránu, tak vyšel vstříc a nabidnul velkej sál. Je to jako sokolovna... šlo oto aby jsme meli kam zapadnout kdyby bylo špatne počasí v případě dobrého počasí se kde nadlábnout aspláchnout žízen. Jezdím tam docela často a z napajedel je to co by šutrem dohodil. Kdo je pro?
BMW e32 730iA '87
It's my war ship
It's my war ship
Myslím, že i s kluky ze Vsetína nás bude dost. Což je trošku roblém s místem, tak tohle mne napadlo jako dobrá štace. A vzhledem k tomu, že nás bude víc pokuste se napsat kdo by chtěl kolena, aby bylo dost nachystáno. V pátek jsem domluvenej, že zavolám přibližnej počet kolen, ostatní jídlo bude řešeno až na místě. Tak pistě kdo chcete kolenko
Jsou fakt suprové 
BMW 318 IS that IS fun