ten si snad přiveze každej sám, ne???DVORIS píše:Lepší bude s rumemLukas-e21 píše:ste sde zblaznili ne??? 400aut??Pepper píše: kapacita neomezená
to abych sehnal cisternu s kafem![]()
![]()
BIG BMW 2007
Sakra, to bude spíš sraz těch největších norků z ČR nebo co..DVORIS píše:Ha tak vidím že jestli pojedu tak zapadnuMiguel píše:No přiveze, ale jestli to dapadne jako posledně, kdy 2 flašky rumla padly za 2 hoďky tak to potěš pánbůh....Lukas-e21 píše: ten si snad přiveze každej sám, ne???![]()
![]()
![]()
![]()

No smoke, no fun...

Ani mi nemluv, ja teprv v deset přestal zakopavat o šnurky od stanů a v poledne si přestal plést levou a pravou stranu.Miguel píše:No přiveze, ale jestli to dapadne jako posledně, kdy 2 flašky rumla padly za 2 hoďky tak to potěš pánbůh....Lukas-e21 píše:ten si snad přiveze každej sám, ne???DVORIS píše: Lepší bude s rumem![]()
![]()
![]()
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
mel jsem spiz na mysli,jestli je berete nebo neRobCz píše:to Skejt: jako ze byses pripojil k memu neznemu pohlavi??![]()
jo,urcite se muzeme nekde domluvit, jmena v pameti mam,
ktere vyjizdeji z Moravialandu, zalezi uz jen pak na dobrem nacasovani
a to bude nejaktualnejsi par tydnu pred srazem.

Jinak az to zacne byt aktualni,tak se ozvu
Já po loňský zkušenosti už s babou nepojeduSkejT píše:mel jsem spiz na mysli,jestli je berete nebo neRobCz píše:to Skejt: jako ze byses pripojil k memu neznemu pohlavi??![]()
a to bude nejaktualnejsi par tydnu pred srazem.![]()
Jinak az to zacne byt aktualni,tak se ozvu

Ale tak jestli je ta Tvoje taková že nevyžaduje čistej hajzl, vodu na čištění zubů atd. tak ji kldně vem

e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
to si děláš prdeéél, ne??Albert píše:Já po loňský zkušenosti už s babou nepojeduSkejT píše:mel jsem spiz na mysli,jestli je berete nebo neRobCz píše:to Skejt: jako ze byses pripojil k memu neznemu pohlavi??![]()
a to bude nejaktualnejsi par tydnu pred srazem.![]()
Jinak az to zacne byt aktualni,tak se ozvu![]()
Ale tak jestli je ta Tvoje taková že nevyžaduje čistej hajzl, vodu na čištění zubů atd. tak ji kldně vem
Hajzly byly docela ok, vem ji někdy na masovou Mimoň, nebo Hradec... tam by poznala hygienu

320i M50 - EX1
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4
328i Touring
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4
328i Touring

- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepší sraz na kterém jsem kdy byl si nemohu nechat ujít. A u vjezdu bych chtěl zase toho vrátného, co byl minulý rok s brejličkami a tričkem přes hlavu, byl sexy
(a může tam stát i s tím jeho Mercedesem
)
A kdyby časem byl nějakej časovej harmonogram, byl bych rád, jde mi o to, že bych si dal RZ a nevím v kolik mám v sobotu ráno vyrazit, abych to stihl

A kdyby časem byl nějakej časovej harmonogram, byl bych rád, jde mi o to, že bych si dal RZ a nevím v kolik mám v sobotu ráno vyrazit, abych to stihl
Neboj, budeš ho tam mít.Tweety píše:Nejlepší sraz na kterém jsem kdy byl si nemohu nechat ujít. A u vjezdu bych chtěl zase toho vrátného, co byl minulý rok s brejličkami a tričkem přes hlavu, byl sexy(a může tam stát i s tím jeho Mercedesem
)
Výpalné letos bude opět vybírat

jak v sobotu?, bude se hlásit v 18:00 v pátek na buzer placeTweety píše:Nejlepší sraz na kterém jsem kdy byl si nemohu nechat ujít. A u vjezdu bych chtěl zase toho vrátného, co byl minulý rok s brejličkami a tričkem přes hlavu, byl sexy(a může tam stát i s tím jeho Mercedesem
)

Však já sem s tim problém neměl, ale tak znáš ženský...Pepper píše:to si děláš prdeéél, ne??Albert píše:Já po loňský zkušenosti už s babou nepojeduSkejT píše: mel jsem spiz na mysli,jestli je berete nebo ne![]()
Jinak az to zacne byt aktualni,tak se ozvu![]()
Hajzly byly docela ok, vem ji někdy na masovou Mimoň, nebo Hradec... tam by poznala hygienu

e28 525i, e83 X3
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
No já právě nevim jak to bude se službami, to je moc dopředu, jinak samo jedu na celej vejkend. Ale nerad bych se na něco přihlásil, někde se se mnou počítalo a potom jsem se zase musel nějak odhlašovat, rozumíš miLukas-e21 píše:jak v sobotu?, bude se hlásit v 18:00 v pátek na buzer placeTweety píše:Nejlepší sraz na kterém jsem kdy byl si nemohu nechat ujít. A u vjezdu bych chtěl zase toho vrátného, co byl minulý rok s brejličkami a tričkem přes hlavu, byl sexy(a může tam stát i s tím jeho Mercedesem
)