No konečně taky něco pozitivnihoBlumen_071 píše:hele vono damsky zapasy v bahne taky nejsou ouplne spatna podivana.kdyz bude blato tak nakej kompars uz sezenem

No konečně taky něco pozitivnihoBlumen_071 píše:hele vono damsky zapasy v bahne taky nejsou ouplne spatna podivana.kdyz bude blato tak nakej kompars uz sezenem
Jasan, to neni problém. Místa je dost, záleží jen na vás, jak se poskládáteYXOman píše:Ještě mě taky napadlo, esi teda nebude sníh. Byl by problém kdybych vzal ještě přítelkyni a psa? Oba jsou čistotný a zvyklý bydlet v bytěKdyby to teda nikomu nevadilo. Chodili bysme aspoň na procházky, abych celej tejden jenom neprokalil... Přítelkyni bych doplatil na místě a za psa cenu kdyžtak napiš.
Paráda! Takže esi nenasněží tak je beru. Doufam, že mi psíka Blumen a spol. nesežerou místo seleteHory píše:Jasan, to neni problém. Místa je dost, záleží jen na vás, jak se poskládáteYXOman píše:Ještě mě taky napadlo, esi teda nebude sníh. Byl by problém kdybych vzal ještě přítelkyni a psa? Oba jsou čistotný a zvyklý bydlet v bytěKdyby to teda nikomu nevadilo. Chodili bysme aspoň na procházky, abych celej tejden jenom neprokalil... Přítelkyni bych doplatil na místě a za psa cenu kdyžtak napiš.
![]()
A pejska ti nechám za panáka...
tvůj pes je spíš teleYXOman píše:Paráda! Takže esi nenasněží tak je beru. Doufam, že mi psíka Blumen a spol. nesežerou místo seleteHory píše:Jasan, to neni problém. Místa je dost, záleží jen na vás, jak se poskládáteYXOman píše:Ještě mě taky napadlo, esi teda nebude sníh. Byl by problém kdybych vzal ještě přítelkyni a psa? Oba jsou čistotný a zvyklý bydlet v bytěKdyby to teda nikomu nevadilo. Chodili bysme aspoň na procházky, abych celej tejden jenom neprokalil... Přítelkyni bych doplatil na místě a za psa cenu kdyžtak napiš.
![]()
magiccc píše:tvůj pes je spíš teleYXOman píše:Paráda! Takže esi nenasněží tak je beru. Doufam, že mi psíka Blumen a spol. nesežerou místo seleteHory píše: Jasan, to neni problém. Místa je dost, záleží jen na vás, jak se poskládáte![]()
spíš je tele povahou a až vyroste tak to bude velikostně takový poloteleLukas-e21 píše:magiccc píše:tvůj pes je spíš teleYXOman píše: Paráda! Takže esi nenasněží tak je beru. Doufam, že mi psíka Blumen a spol. nesežerou místo selete
neva, aspon zbyde na nás víc
bohužel asi tak...Petr237 píše:Denně potkávám auta, jak místo lyží vozej na střeše jízdní kola![]()
Holt co dělat na horách, když neni sníh???