co to melete pane, já exnul dvojitou když mě hecovali a telefon mam celej, takže to určo nemá souvislostcastro píše:a já už nikdy neexuju whiskey vy bastardi...jsem si rozbil telefon...
Vánoční e30 párty
na mě má whiskey neblahý účinky. Bud ji srkám pomalu a je to dobrý ale jak toho moc vypiju, už jsem taky jednou na štědrej večer zkončil ve vězeňský celi... díky whiskeyDC píše:co to melete pane, já exnul dvojitou když mě hecovali a telefon mam celej, takže to určo nemá souvislostcastro píše:a já už nikdy neexuju whiskey vy bastardi...jsem si rozbil telefon...
vy ste prasata pánovécastro píše:na mě má whiskey neblahý účinky. Bud ji srkám pomalu a je to dobrý ale jak toho moc vypiju, už jsem taky jednou na štědrej večer zkončil ve vězeňský celi... díky whiskeyDC píše:co to melete pane, já exnul dvojitou když mě hecovali a telefon mam celej, takže to určo nemá souvislostcastro píše:a já už nikdy neexuju whiskey vy bastardi...jsem si rozbil telefon...
Konečně fotky ode mně
Spoluautoři Alp, Bobika, Lenka a další
Spousta jídla ...

Luxusní sýrové mísy (moc chválím Jardu za výběr
)

Nějaké to pití

Tombola

A nefalšovaná radost z výher

Tekuté výhry

Trocha show

DJ Misa

... a nějakej ten taneček

... a další
http://www.bmwklub.eu/misa/vanocnibifteky/
Spoluautoři Alp, Bobika, Lenka a další
Spousta jídla ...

Luxusní sýrové mísy (moc chválím Jardu za výběr

Nějaké to pití

Tombola

A nefalšovaná radost z výher

Tekuté výhry

Trocha show

DJ Misa

... a nějakej ten taneček

... a další
E87 120dA & G07 4.0dx
Sice sem se nemoh ucastnit, ale temer aktualni zpravodajstvi, prevypraveni vsech prihod a dovoz vseho potrebneho az pod nos do prace me fakt moc potesilo a pobavilo..dlouho sem se tak nezasmal... dik Alpovi a Mise 
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...