Sobotní mejdánek byl pořádnej ..
V neděli jsem chvilku spal a pak šel sportovat, nebylo mi zrovna nejlíp.
Jsem celej rozlámanej, ale bylo to fakt good

Foceno samospouštíDan td píše:Fikux: Podle těch posledních fotek to vypadá, jako že vás tam byly přesně 4% lidí odsud
Viděl bych opáčko radši někdy až v září, nebude tam tolik narváno a bude menší vedro.....taková kalba na závěr sezóny, ale nemusí to bejt na stejným místě..je to ještě ve hvězdáchmiška.bmw píše:Tak kdy si to zopáknem? Bylo to fajn akorát bych příště radši přijela trochu dřív a přivezla bych si alkohol
Nakonec to nebylo tak od věci, že to nebylo přímo v kempu ... myslim, že hlučnýho Fleryho by tam ty rodinky s dětma těžko vydejchávaliMiguel píše:Viděl bych opáčko radši někdy až v září, nebude tam tolik narváno a bude menší vedro.....taková kalba na závěr sezóny, ale nemusí to bejt na stejným místě..je to ještě ve hvězdáchmiška.bmw píše:Tak kdy si to zopáknem? Bylo to fajn akorát bych příště radši přijela trochu dřív a přivezla bych si alkohol
To víš, že dáme živohošť ty můj růžovej zajdoJirka325 píše:Jak jako az v zari ?Miguel píše:Viděl bych opáčko radši někdy až v září, nebude tam tolik narváno a bude menší vedro.....taková kalba na závěr sezóny, ale nemusí to bejt na stejným místě..je to ještě ve hvězdáchA na stejnym miste ? Prilis klidu
Ja bych to videl na zivohost a to tak ze brzy