Ach jo

Jiank sraz byl vybornej,teda až na tu zimu

V ten dest v sobotu tam muselo zustat, nedokazal jsem si predstavit jet v desti bez predniho skla, navic jsem mel uz od 19hod v Praze koncert, to bych asi nestacil rozmrznout, nicmene auto uz je doma, prijelo normalne v pondeli po ose (ani jsem nemusel tankovatTUŇÁK píše:Ano ale to je duševní zážitek který je samozřejmostíPaganini píše:TUŇÁK píše:Paganini: Tak to sem si to mohl od tebe koupit, aspoň bych neodjel z prázdnou![]()
![]()
s prazdnou jsi neodjel , mel jsi spoustu zazitku
![]()
Co to auto nechal jsi ho tam nebo dopravil domu?
Náhodou to vypadalo docela efektně, když se přede mnou z ničeho nic objevila převodovka a celý zbytek podvozku cizího autaMíšánek píše:
bmwm3 píše:To je přece zvyk z rallyeMíšánek píše:
Ale abych pravdu řekl, nepochopil jsem myšlenkové pochody těch několika pár aktivistů, kteří hned na to taky přiběhli a chtěli to auto převracet na kola aj s vama![]()
D
Tweety píše:Já nevim proč pořád obhajujete Audi. Nejde o to čím tam byl, to je mi fuk, jde o to kde stál. A jak jsem psal, jestli cedule byla větší jak auto, nebo jestli stál 20cm od zákazu, to je fuk, zákaz tam prostě byl a za ním neměl nikdo co dělat. Proč se každej snaží neustále nějakým výmyslem obcházet pravidlaKdyž se to někomu nelíbí, proč tam teda jezdí ?!
Ano stal kde neměl, ale na druhou stranu, nikomu tam nepřekážel, byl pomalu nižší jak zančka, a jak sme viděli letadlo sedá dál.Flip píše:Tweety píše:Já nevim proč pořád obhajujete Audi. Nejde o to čím tam byl, to je mi fuk, jde o to kde stál. A jak jsem psal, jestli cedule byla větší jak auto, nebo jestli stál 20cm od zákazu, to je fuk, zákaz tam prostě byl a za ním neměl nikdo co dělat. Proč se každej snaží neustále nějakým výmyslem obcházet pravidlaKdyž se to někomu nelíbí, proč tam teda jezdí ?!
Tak, konecne konstruktivni navrhgeorgewolfik píše:a já bych to už neřešil..jelikož beztak nic nevyřešíme!!! co? Podmě si raději povídat o tom co se nám líbilo co?
Lukas-e21 píše:Ano stal kde neměl, ale na druhou stranu, nikomu tam nepřekážel, byl pomalu nižší jak zančka, a jak sme viděli letadlo sedá dál.Flip píše:Tweety píše:Já nevim proč pořád obhajujete Audi. Nejde o to čím tam byl, to je mi fuk, jde o to kde stál. A jak jsem psal, jestli cedule byla větší jak auto, nebo jestli stál 20cm od zákazu, to je fuk, zákaz tam prostě byl a za ním neměl nikdo co dělat. Proč se každej snaží neustále nějakým výmyslem obcházet pravidlaKdyž se to někomu nelíbí, proč tam teda jezdí ?!
A když sme u toho, za tou cedulí stálo během odpoledne minimálně 5-6 aut.....
Mě se líbilo všechno kromě počasí. A příští rok s na RZ přhlásim, abych zkusil, co ta plechovka umí. Sprinty nemaj cenu díky LPG, to by si mě tam dali k svačině asi všichni ... A driftovat neumim a popravdě z toho mám kapku strachgeorgewolfik píše:a já bych to už neřešil..jelikož beztak nic nevyřešíme!!! co? Podmě si raději povídat o tom co se nám líbilo co?
s tim naprosto souhlasim, i kdyz nas stan sem tam nebyl tak statecnej, ale nakonec vydrzel celej vikend s lehkymi opravamiRaon píše: Me se tam libila hromada aut, par slecen a nas stan, kterej statecne odolaval pocasi