georgewolfik píše:No já už vstávám!! A jdu do práce...hyry píše:Říkal zítra.Nebo v Kostelci už je zítra?Taky mě to zajímá a už mám vokousaný všechny nechty
![]()
![]()
![]()
![]()
to tam ale asi nikdo nebude!!!
![]()
![]()
No vidíš,já jdu za chvíly z práce domů.To to uteklo.

Sem si toho plne vedom, a omlouvam se. Nebudu nic zkryvat, ale situace se mela tak, ze auto sme staveli asi rok a pres rok pak stalo protoze sme cekali na trysky do karbecu.Abych to shrnul, tohle bylo uplne prvni jizda toho auta na pevnem povrchu, nemam moznost kde to testnout, tak sem myslel ze na bigu to pujde a ono ne. Vemte si kdyz na tom dva roky delate a vsichni se vas ptaj (at uz tady na foru nebo normalne) jestli uz to jede a tak, tak to proste depta.Rano sem vstal nastartoval za dobreho pocasi udela asi dve kolecka po ranwayi, protoze na place byla casomira, tam se nesmelo a nidke nebylo misto, tak sem proste musel aspon takhle. Taky to bylo vse co sme mohli otestovat, pak zacalo prset a bez steracu to bohuzel nejde. Byly sem tam celkove max tak 5 minut pak sme se spakovali.Tweety píše:No tu jsem totiž taky mám pocit viděl jet po runway, kde jsme neměli co dělatBohhy píše:jojoTweety píše:Bohhy : Tys měl tu bílou E30 jak tam jezdila bez přední kapoty ?
Nechtěl jsem bonzovat, ale kvůli těmto nemilým incidentům budeme mít příště všichni po ptákách a zrovna od takovýho člena jako jsi ty bych to nečekalBohhy píše:Sem si toho plne vedom, a omlouvam se. Nebudu nic zkryvat, ale situace se mela tak, ze auto sme staveli asi rok a pres rok pak stalo protoze sme cekali na trysky do karbecu.Abych to shrnul, tohle bylo uplne prvni jizda toho auta na pevnem povrchu, nemam moznost kde to testnout, tak sem myslel ze na bigu to pujde a ono ne. Vemte si kdyz na tom dva roky delate a vsichni se vas ptaj (at uz tady na foru nebo normalne) jestli uz to jede a tak, tak to proste depta.Rano sem vstal nastartoval za dobreho pocasi udela asi dve kolecka po ranwayi, protoze na place byla casomira, tam se nesmelo a nidke nebylo misto, tak sem proste musel aspon takhle. Taky to bylo vse co sme mohli otestovat, pak zacalo prset a bez steracu to bohuzel nejde. Byly sem tam celkove max tak 5 minut pak sme se spakovali.
Verejne se tady omlouvam a pokud to budu moci nejak napravit tak sem k sluzbam, treba na pristi organizaci BIGu
Bohhy píše:Sem si toho plne vedom, a omlouvam se. Nebudu nic zkryvat, ale situace se mela tak, ze auto sme staveli asi rok a pres rok pak stalo protoze sme cekali na trysky do karbecu.Abych to shrnul, tohle bylo uplne prvni jizda toho auta na pevnem povrchu, nemam moznost kde to testnout, tak sem myslel ze na bigu to pujde a ono ne. Vemte si kdyz na tom dva roky delate a vsichni se vas ptaj (at uz tady na foru nebo normalne) jestli uz to jede a tak, tak to proste depta.Rano sem vstal nastartoval za dobreho pocasi udela asi dve kolecka po ranwayi, protoze na place byla casomira, tam se nesmelo a nidke nebylo misto, tak sem proste musel aspon takhle. Taky to bylo vse co sme mohli otestovat, pak zacalo prset a bez steracu to bohuzel nejde. Byly sem tam celkove max tak 5 minut pak sme se spakovali.Tweety píše:No tu jsem totiž taky mám pocit viděl jet po runway, kde jsme neměli co dělatBohhy píše: jojo
Verejne se tady omlouvam a pokud to budu moci nejak napravit tak sem k sluzbam, treba na pristi organizaci BIGu
A pro sichr pod proudem kdyby chtěl někdo plot překousatbodie 1 píše:Bohhy píše:Sem si toho plne vedom, a omlouvam se. Nebudu nic zkryvat, ale situace se mela tak, ze auto sme staveli asi rok a pres rok pak stalo protoze sme cekali na trysky do karbecu.Abych to shrnul, tohle bylo uplne prvni jizda toho auta na pevnem povrchu, nemam moznost kde to testnout, tak sem myslel ze na bigu to pujde a ono ne. Vemte si kdyz na tom dva roky delate a vsichni se vas ptaj (at uz tady na foru nebo normalne) jestli uz to jede a tak, tak to proste depta.Rano sem vstal nastartoval za dobreho pocasi udela asi dve kolecka po ranwayi, protoze na place byla casomira, tam se nesmelo a nidke nebylo misto, tak sem proste musel aspon takhle. Taky to bylo vse co sme mohli otestovat, pak zacalo prset a bez steracu to bohuzel nejde. Byly sem tam celkove max tak 5 minut pak sme se spakovali.Tweety píše: No tu jsem totiž taky mám pocit viděl jet po runway, kde jsme neměli co dělat
Tomu řikám postavit se k tomu jako chlap![]()
Jestli bude příští ročník tak budem všichni za plotem jako v ZOO
aha, takze tos byl ty, kterej cca 13:00 lital po hlavni runway na te bile vykuchane trice se spatnejma karbecama a tvaril se jak testpilot...Savka ti pouze slusne rekl ze se tam nejezdi...pro priste si uvedom ze i diky tobe se na to lidi pak vyserouBohhy píše:Tak sraz celkove zase super. Pocasi zklamalo, to uz se vi.
Me to mrzelo o to vic, protoze sem vzal poprve M3 a zavodaka (bila e30 o ktery sem psal i tady) A ani jedno auto sem nemel bohuzel moznost vyzkouset. Melo to bejt prvni testovani a jediny co sem zjistil, ze to na tom mokru na 4ku hrabalo, takze skoda. Ale kazdopadne spousta zajimavy akce a aut.
Za ty dva palice gum bez vejfuku se omlouvam, sou tady z okoli a kdyz sem jim rikal at jedou nevedel sem ze jen pali gumy (pro ne sou proste jen klasicky tuning srazy, kde jde lidem jen o kour a bouchnuti) Takze jeste jednou pardon a pokusim se jim domluvit, at uz radsi priste nejezdej.
Náhodou to vypadalo docela efektně, když se přede mnou z ničeho nic objevila převodovka a celý zbytek podvozku cizího autaPaganini píše:
Mimochodem nabidka jakychkoliv pouzitelnych dilu od "borce" co postavil auto na bok platipriste holt zvolim nizsi profil pneu....
vypadalo to na to a mala spara tomu snadno pomuze
![]()
kde ohrozila letovy provoz pul republiky.... OMG! Mraky lidi se tam chovalo jako blbci.... a to ze si stoupnul za druhou stranu znacky mi prislo zrovna to nejmensi....Max-Max píše:na tema R8 - kde byl organizator? ta audina stala hned za znackou zakaz vjezdu na runway, aby si panicek nezajebal ten pekac
rudosh píše:kde ohrozila letovy provoz pul republiky.... OMG! Mraky lidi se tam chovalo jako blbci.... a to ze si stoupnul za druhou stranu znacky mi prislo zrovna to nejmensi....Max-Max píše:na tema R8 - kde byl organizator? ta audina stala hned za znackou zakaz vjezdu na runway, aby si panicek nezajebal ten pekac
Aha, koukám že kamarád viď ? Tak kamarádovi vyřiď, že jestli chce porušovat pravidla, tak ať jede na Audi sraz. Jestli chce porušovat pravidla na BIGu, tak ať na přesrok prodá ten pekáč a zaplatí z toho plot, aby trotlové jako on nejezdili za ceduli. A je mi vcelku jedno, jestlimetr nebo 20 metrů. Prostě zákaz. Ještě ho tady obhajujrudosh píše:kde ohrozila letovy provoz pul republiky.... OMG! Mraky lidi se tam chovalo jako blbci.... a to ze si stoupnul za druhou stranu znacky mi prislo zrovna to nejmensi....Max-Max píše:na tema R8 - kde byl organizator? ta audina stala hned za znackou zakaz vjezdu na runway, aby si panicek nezajebal ten pekac
má pravdu předsedoTweety píše:Aha, koukám že kamarád viď ? Tak kamarádovi vyřiď, že jestli chce porušovat pravidla, tak ať jede na Audi sraz. Jestli chce porušovat pravidla na BIGu, tak ať na přesrok prodá ten pekáč a zaplatí z toho plot, aby trotlové jako on nejezdili za ceduli. A je mi vcelku jedno, jestlimetr nebo 20 metrů. Prostě zákaz. Ještě ho tady obhajujrudosh píše:kde ohrozila letovy provoz pul republiky.... OMG! Mraky lidi se tam chovalo jako blbci.... a to ze si stoupnul za druhou stranu znacky mi prislo zrovna to nejmensi....Max-Max píše:na tema R8 - kde byl organizator? ta audina stala hned za znackou zakaz vjezdu na runway, aby si panicek nezajebal ten pekac![]()